- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Powerbank topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
"Jut eszembe Paja,Crea! Ha ugy alakul ott is kell egy hid a felhasználok és a kiadó közé sokan ugy gondoljuk rátok számithatunk."
Az ott alatt a gamigot érted?
Lennék én GS náluk, mert még egyetlen angol GSt sem láttam fent a játékban. De ezzel két probléma is van: Szerintem nem vennének be a PTs múltam miatt és ráadásul banolva is vagyok, amin még mindig ülnek.Meg az aeriának, de legfőképp miannak nem tetszik, hogy valaki, jelen esetben én mint gs szóba álltam a gamigós gmmel.
Szerinte én játszok és barátkozok a német játékkal és a gamigoval. Ezzel akkor vádolt amikor banolva voltam és a forumukon kértem segítséget, hogy mi lehet a hiba, mert a 104ből és abból hogy nézzek vissza később nem derül ki hogy végleg kitiltottak - még emilt se kaptam. Qrvanagy barátkozás és hatalmas játék volt tényleg
Közöltem is velük (age), hogy ha a játék, vezetőség, mian nem változik akkor nyugodtan töröljék a gs státuszom, mert semmi jó nem maradt PTben és úgy, hogy nem érzem jól magam nem tudok másoknak segíteni.
Azóta csináltam másik felhasználót (gamigo) és "játszok", még egy versenyt se nyomtam, csak 1játékos módban botorkálok. Van 30000rem, full tuningos corallom. ajándékba kaptam 10 napos hexant. Most CL3ba újítanék be. Cobra vagy tuning Corus? Még nem teszteltem, de utóbbi mellett szól a gyorsulása és az összkerekes mivolta. Tapasztalat a két autóval van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák

- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android játékok topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PlayStation 5
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Battlefield 6
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ERŐMŰ Lenovo Thinkpad P1 G2 Workstation (Core I7 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia 4K kijelző) laptopom eladó!
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest