Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Valóban a Level-R tök simán beenged.
Ööö, akkor most mi is van? Gondolom látják a PT haldoklását, így amit tudnak még megtesznek annak érdekében, hogy mindenki ott játsszon inkább. Ahogy ezt tapasztalni lehet, nem is kis sikerrel teszik, mivel a szerverek tömve vannak, eventek vannak naponta, megkapták a nálunk tesztelt betát is ugye. Minden adott, hogy komolyan elgondolkodjon az AG hogy hogyan tovább..?? Hiszen a PT-ben lassan alig találni játékosokat, bevallom az utóbbi pár hónapban már engem sem vonz, hogy igazából miért, azt szerintem mindenki tudja és érzi. Hiába tömtem magam tele a pókeren több tízezer AP-val, már ez sem dob fel, egyszerűen nincs mit és miért vásárolni..
Kíváncsian várom az AG mit fog csinálni, vagy egyáltalán tesz-e valamit, hogy visszaszerezzen játékosokat?
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vírusirtó topic
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ultimea nova s90 7.1 4 körübelül 1-éves !!!!!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- BONTATLAN Apple MacBook Air 13" M4 10CPU / 8GPU / 16GB RAM / 256 GB + 3 Év garancia
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ööö, akkor most mi is van? Gondolom látják a PT haldoklását, így amit tudnak még megtesznek annak érdekében, hogy mindenki ott játsszon inkább. Ahogy ezt tapasztalni lehet, nem is kis sikerrel teszik, mivel a szerverek tömve vannak, eventek vannak naponta, megkapták a nálunk tesztelt betát is ugye. Minden adott, hogy komolyan elgondolkodjon az AG hogy hogyan tovább..?? Hiszen a PT-ben lassan alig találni játékosokat, bevallom az utóbbi pár hónapban már engem sem vonz, hogy igazából miért, azt szerintem mindenki tudja és érzi. Hiába tömtem magam tele a pókeren több tízezer AP-val, már ez sem dob fel, egyszerűen nincs mit és miért vásárolni..