Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
milomi
üzenetére
Így nem lehet autót adni, ahogy Te leírtad. Mármint hiába van valakinek sok autója, sőt még akár nyereményből kifolyólag egy típusból több is, akkor se tudja másnak odaadni. Ajándékozás ugyanúgy működik mint a vásárlás, csak a gift menüpont alól. Továbbá csak AP-ért lehet ajándékozni. Magyarul egy EVO-t például csak úgy tudna neked valaki adni, ha megveszi a boltban AP-ért a gift menüpont alatt, és beírja a Te nevedet, hogy Te kapd meg. Magyarul csak venni lehet igazi pénzért a másiknak, saját autót nem tudsz továbbadni. Ez a Panamás felajánlás részünkről azért volt, mert volt egy ilyen akció két hete, hogy ha AP-ért vettél egy Corvette-t a shop-ban, akkor ingyen járt mellé egy Panama. Viszont ezt se automatán kaptad hozzá rögtön, hanem az Aeria küldi majd ajándékként. Akinek meg már volt Panamája az megkérdezte az Aeria-tól, hogy megkaphatná-e más az ajándék autót. Így tettem én is. Remélem így tiszta. A lényeg, hogy autót csak úgy tudna Neked valaki adni, ha 1000-2000Ft-ért venne egyet Neked.
Továbbá az előttem szóló is nagyon jól mondja, hogy attól függetlenül, ha kapnál is valakitől egy EVO-t vagy Panamá-t, akkor se tudnád használni. Ajándékként ott lenne a garázsban, és csak akkor tudnád kibontani, ha eléred a 31. szintet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi