Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
_DarkDevil_
üzenetére
Én nem haragszom senkire

Azért gondoltunk Cobrára, mert class1 után a játékosok többsége ezt vesz és ezt használják nagyrészt ahogy látom. És elnézve a szinteken, ezért gondoltunk erre, ez tuti szinte mindenkinek van és sokan szeretik is. Ahogy Max írta, a nagyoknak is kihívás (speciel nekem se a szívem csücske
) és ahogy Paja írta, a nagyok szinte azonnal fullosan kezdték el használni és meg kell tanulni stock állapotban kezelni (én se, sose vezettem stockba csak fullosan, fogalmam sincs milyen a viselkedése úgy), ez előnyt jelenthet a "kicsiknek" akik még viszonlag frissek és stockba kezdik az autókat használni. Szerintem és tapasztalatom szerint.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és ahogy Paja írta, a nagyok szinte azonnal fullosan kezdték el használni és meg kell tanulni stock állapotban kezelni (én se, sose vezettem stockba csak fullosan, fogalmam sincs milyen a viselkedése úgy), ez előnyt jelenthet a "kicsiknek" akik még viszonlag frissek és stockba kezdik az autókat használni. Szerintem és tapasztalatom szerint.