- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tavaszi hardvernyitány
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most mentem a Quadro-val a B-Road Rally-n 2.02.874-et végig 2.03-2.05-ös időket mentem, de találtam egy másodpercet az egyik szakaszon, az első vasúti átjáró előtt a nagy kanyarban ahol bent a füvön veszik lassítással, és ami után a hídon kell átmenni, jobbra víz. Azt a részt a vasúti átjáró előtti nagy kanart kajakra odaesve bedriftelve nagyon be lehet venni
Ja és nem fullos a kocsim, még nincs rajta a 4-es body, a 4-es engine. És ráadásul tegnap raktam fel egy balance-ot az amoeba pályához, egy előre lightos grip-et, más nincs rajta. Backpack pedig csak a 10% abroncs volt, semmi gyorsítás! Ebben a kocsiban jó lehetőségek vannak, ingyen tök megérte ;)Tegnap meg elveszett a legjobb időm, 2.01 valamennyi volt, de retire-ztem játék közben
És így a régit mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák

- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Facebook és Messenger
- PR-Telecom
- Autós topik
- Windows 11
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja és nem fullos a kocsim, még nincs rajta a 4-es body, a 4-es engine. És ráadásul tegnap raktam fel egy balance-ot az amoeba pályához, egy előre lightos grip-et, más nincs rajta. Backpack pedig csak a 10% abroncs volt, semmi gyorsítás! Ebben a kocsiban jó lehetőségek vannak, ingyen tök megérte ;)
És így a régit mutatja.