Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Vége a KOTHnak... 17 futam volt összesen ha jól emlékszem.
bome, a CTF beállításod nem jó sim vsre.
Az alapján értékelj amit teszek, ne az alapján amit kitalálsz.Nem is tudom mi ez magatartás, hogyan írjam le. De ami ennek az eredménye az az, hogy nincs egy normális magyar PTs forum, ahol a játékról lehet beszélni, vitatkozni, megdumálni a történteket, értekezni az eredményekről, versenyeket leszervezni.... Ahány érdek annyi fele ugrik szét a nép. Gratulálok.
Nem a weblapokkal van baj, mert minél több helyen van van reklámja a játéknak annál valószínűbb, hogy többen próbálják ki és maradnak is aktív játékosnak. Kell az ember mert kevesen játszanak vele. (Ma kipróbáltam másik aeriagames által publikált rpgt: a kezdő helyen annyian voltak mint ahányan PTben!) De az hogy nincs egy hely ahol a fent említett dolgokról lehetne egymással-a magyar PT játékosok java részével beszélni(van a hivatalos, de az angol) az gáz szerintem. Qrvanagy klikkesedés folyik! Aztán abból is csak a viszálykodás, versengés lesz ami nagyon nem jó. - most ennyi jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest