Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Vége a KOTHnak... 17 futam volt összesen ha jól emlékszem.
bome, a CTF beállításod nem jó sim vsre.
Az alapján értékelj amit teszek, ne az alapján amit kitalálsz.Nem is tudom mi ez magatartás, hogyan írjam le. De ami ennek az eredménye az az, hogy nincs egy normális magyar PTs forum, ahol a játékról lehet beszélni, vitatkozni, megdumálni a történteket, értekezni az eredményekről, versenyeket leszervezni.... Ahány érdek annyi fele ugrik szét a nép. Gratulálok.
Nem a weblapokkal van baj, mert minél több helyen van van reklámja a játéknak annál valószínűbb, hogy többen próbálják ki és maradnak is aktív játékosnak. Kell az ember mert kevesen játszanak vele. (Ma kipróbáltam másik aeriagames által publikált rpgt: a kezdő helyen annyian voltak mint ahányan PTben!) De az hogy nincs egy hely ahol a fent említett dolgokról lehetne egymással-a magyar PT játékosok java részével beszélni(van a hivatalos, de az angol) az gáz szerintem. Qrvanagy klikkesedés folyik! Aztán abból is csak a viszálykodás, versengés lesz ami nagyon nem jó. - most ennyi jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch 2
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Proxmox VE
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vallás
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest