Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Vége a KOTHnak... 17 futam volt összesen ha jól emlékszem.
bome, a CTF beállításod nem jó sim vsre.
Az alapján értékelj amit teszek, ne az alapján amit kitalálsz.Nem is tudom mi ez magatartás, hogyan írjam le. De ami ennek az eredménye az az, hogy nincs egy normális magyar PTs forum, ahol a játékról lehet beszélni, vitatkozni, megdumálni a történteket, értekezni az eredményekről, versenyeket leszervezni.... Ahány érdek annyi fele ugrik szét a nép. Gratulálok.
Nem a weblapokkal van baj, mert minél több helyen van van reklámja a játéknak annál valószínűbb, hogy többen próbálják ki és maradnak is aktív játékosnak. Kell az ember mert kevesen játszanak vele. (Ma kipróbáltam másik aeriagames által publikált rpgt: a kezdő helyen annyian voltak mint ahányan PTben!) De az hogy nincs egy hely ahol a fent említett dolgokról lehetne egymással-a magyar PT játékosok java részével beszélni(van a hivatalos, de az angol) az gáz szerintem. Qrvanagy klikkesedés folyik! Aztán abból is csak a viszálykodás, versengés lesz ami nagyon nem jó. - most ennyi jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák

- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest