Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Ma este lehetne valami gyakfutam szerűség. Spanyol pályán esetleg? Nem tudom monacora ki és mennyit gyakorolt ... én csak ötletként mondtam hogy jövő héten vasárnap lehetne letudni a spanyol futamot és akkor ma gyakfutamolhatnánk rá kicsit.
-
proof88
addikt
nem értek hozzá, de hogy ment 1 gépen egyszerre 2 oprencer? virtualizáció nélkül?
-
Szabesz
őstag
Aki tud jöjjön tesztelni, az adatlapon már a clans.hu-s szerver van kinn. minél többen gyertek, hoyg emgtudjuk bírja -e!
-
Szabesz
őstag
Összefoglalva (és ez cila nem csak neked szól, zuzamme mindenkinek)
-Új szolgáltató, akik csak linuxos szervereket tartottak eddig
-De mivel azt hitték - vagyis túl gyorsan utaltam immáron nekik az összeget, mert egyik admin azt mondta, igen, hozzánk jöjjön a máni, ennyi és ennyi kedvezmény blabla (ezt ne vegye magára a clans.hu), el is utaltam nekik 4 hónapra elegendő váltót - hogy a Totalhostingnál (mostantól TH) túlfizetésben vagyunk, így kötelezve vannak, hogy szervert biztosítsanak nekünk.
-Az előző pont értelmében ők el is kezdtek egy köztes megoldást kreálni, vagyis egy eddigi szerverüket megmagicelték, hogy egymás mellett, virtualizáció nélkül menjen Windows Server 2003 és egy Linux. Ez annyira működött, hogy kurvára nem ( Horcsáéknak volt egy vicces közvetítésük)
-Panaszt tettem, amire nem jött sokáig reakció. Mármár kissé ingerülten írtam az egyetlen embernek akihez mindig hajtottak ha valamit kérdeztem (tippre a főnök, elérni elég nehézkes), hogy mégis wát dö fákk van a szerverrel. Volt egy érdekes beszélgetésünk. Szummában kiderült, hogy teher ez nekik, mert _csak mi_ voltunk már a THnál rFactoros szerverrel, így nekünk - mivel a magic megoldás nem működik - be kell állítani egy külön gépet (szintén azért mert majd száz napra ki van fizetve, szerződés miatt kötve vannak...). Nem akaródzott mondani időpontot, csak hogy ezen a héten még meglesz. Tisztelettel megértem, hogy teher vagyunk egyedüliként, akinek Win alapú szerver kell, peches helyzet, nem tagadom.A panasz:
[2010-11-15 17:28:54]
"...rögtön a közepibe...
Mivel nem tudtuk tesztelni a szervert, úgy döntöttünk, hogy ezt a futamunkat még a régi (ex-TH) szerveren futjuk le. Mikor máskor lövik le, mint időmérő előtt közvetlen. Semmi gáz - gondoltuk mi -, áttekerünk az új szerverre, csak nem lesz gáz, jókat hallottunk a szolgáltatóról. Nos ilyen lagg viharokat még senki sem látott. Mindenki eltűnedezett, ment össze vissza. rFactor kínjában beküldte a Safety Car-t, mert mindenki laggolt. Még nagyobb kavarodás, SC is megzavarodott, kiment, bejött, átsorolt mindenkit ahogy kedve volt, mert másodpercekre eltünedeztek a szerverről.
Egy szóval játékra alkalmatlan volt a szerver! Nem kicsit, nagyon. Az ominózus eset élőben közvetítve volt, a felvételt meg lehet tekinteni. Az állapotok kautikusak, és ez a versenyzők szempontjából még rosszabb volt.
http://www.kiccsillag.hu/index.php/tv/tv-archivum
Időmérő: http://kiccsillag.homeip.net/tvarch/index.php?dir=phf1/&file=phf1-2010-11-14-Catalunya-Q.mpg
(fél)futam: http://kiccsillag.homeip.net/tvarch/index.php?dir=phf1/&file=phf1-2010-11-14-Catalunya-R_megszakadt.mpgMegoldás? (ráadásul a slot limit közelében sem voltunk...)
-Végül a clans.hu-n leadott panaszra 2010.11.18-án jött válasz:
[2010-11-18 20:00:37]
"Holnap meg lesz már a rendes szerver, mehet rajta a game."-Tegnap néztem, semmi. Ma is néztem, semmi. Az egyetlen ember aki tud bármit is, elérhetetlen.
-Azt hiszem szerdán beszéltem Horcsáékkal, hogy lehetne esetleg szó vmi egyesül féléről, mi beszállunk a nevezésekkel a szerverük fejlesztésébe, fenntartásába stb, cserébe használhatjuk. Nagyon korrektek, szívéjesen fogadnak minket, Horcsa el is kezdte felmásolni a szükséges fileokat a szerverére, ha esetleg vésztartalékként kellene. Abban maradtunk, hogy míg teljesen fel nem adom a remény a clans.hu-s szerverről, addig várunk (addig is vésztartalék szervernek használhatjuk majd az övékét), utána leülünk és kitalálunk egy végleges megoldást, de semmitől sem zárkóznak el.
-Szóval ha végleg reménytelennek tűnik a szerver a clans.hu-nál, akkor visszakövetelem a teljes befizetett összeget (mert szolgáltatás zéró volt), ha kell jogi úton, és Horcsáékkal leülünk tárgyalni.
ps: rengeteg dolgom van, legjobb tudásom szerint igyekszem foglalkozni ezzel is, ezért nem akartam hiú ábrándokat kelteni a tagokban, hogy esetlen pénteken már róhatják a köröket az új fullos szerveren... és ugye nem is tehetik, mert nincs hol. Amint pozitív irányban történik előrelépés azonnal jelzem mindenkinek, minden fórumon. Ha valaki besokall, nemezértfizettem etc, a kilépés intézménye még működik, a visszautalással együtt.
-
proof88
addikt
válasz
JColee #13593 üzenetére
Az a gáz, hogy múltkor is az volt hogy valamikorra ígérték aztán 3 nappal később lett belőle valami.
Az alapvető probléma nyilván az, hogy egy olyan társaság vette át a totalhosting szerepét, aki eddig nem foglalkozott rfactor szerverrel. Mondjuk ez nem tudom miért probléma, mert már ment a dedikált szerver, be lett konfigolva, át is mentünk rá múlt vasárnap. A gond az, hogy mellette még ilyen meg olyan játék fut. Mé nem lehet megoldani, hogy kapjunk egy dedikált gépet hozzá ... vagy a netkapcsolattal van a gond vagy mi a tököm ... nem tudom.szerk.: igen, Szabesz panaszkodott, 18-án jött rá a válasz, hogy holnap (azaz 19-én) már meglesz rá a szerver, mehet a game. Tehát tegnaptól kéne élnie a tökéletes szerverünknek.
Egyébként mivel a többség jövő vasárnapra szavazott, ezért gondolom már biztos akkor lesz valami programja a ligának. Ennek előfeltétele, hogy legyen szerver, tegnap óta kéne mennie.szerk.: egyébként azt javaslom, hogy ha okés lesz a szerver és teszteljük elegen valamelyik nap és nincs gond vele, akkor jövő vasárnap a spanyol futamot fussuk le. Aztán elfelejthetjük végre.
-
cila1
aktív tag
Szabesz.
Szeretnék tájékoztatást kapni a szerver helyzetről.Szerintem nem csak engem érdekel hanem a ligában résztvevőket is érdekli a dolog.Vasárnap óta semmit nem tudunk erről a témáról.Azt tudom,hogy megszünt a szerónk és átmentün egy másik szeróra de,az nem működött megfelelően.De most akkor mi a helyzet?Légyszives pár mondatba tájékoztass minket,hogy mire számíthatunk és mikor,illetve hogy áll a szeró projekt.
A liga nevébe köszi. -
Frenky89
addikt
Végül mire jutottunk, mi lesz a mai/holnapi program a liga szempontjából?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #13584 üzenetére
Meg vagy válaszolva
(#13586) proof88: Akkor át kell értelmeznem a Spa-i Hat Trickem
Bár mintha Frenky a rajtnál beelőzött volna egy kis időre, de jobb helyről fordultam végülis
Jól megmaradt ez, nem úgy mint a Brazil, ahol az utolsó kör utolsó kanyarjában pörögtem ki és buktam vele két helyet
Még találkozunk a pályan -
proof88
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #13584 üzenetére
hat trick az az amikor 3 legjobb dolgot csinálsz ...
mittomén fociban egy meccsen 3 helyzetből 3-szor lősz gólt ...
f1-ben pedig az, amikor tiéd a pole, a fastest lap, és a győzelem ...ezen felül, még van a "Tökéletes Hétvége", ami annyiban übereli a hat tricket, hogy az összes kört te vezetted ... ami ugye nehezen lehet, ha az ember kiáll a boxba, kerülhet elé bárki ideiglenesen ... bár ha boxkiállásig kiautózol annyi előnyt, hogy visszajössz a 2. elé, az szép dolog
-
Zoza24
senior tag
gyere csak macy,úgy sincs csapattársam a Toyotánál...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Iron Funeral #13575 üzenetére
Szia, köszi az infot meglesem
Mi az a Hat Trick?
Google Translate szerint Hat Trick = Bűvészmutatvány kalappal
Az stimm?Utolsót értettem, bár nekem jobban tetszene a "Shut up and keep pushing"
-
macy
addikt
Mennyi móka és kacagás
-
Iron Funeral
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #13570 üzenetére
->
<- Nem vetted észre vagy nem látod? Egy ilyen körbeautózós piszkálás után én felszívtam volna magam és csinálnák egy Hat-Trick-et. A setupolás abszolút nem nehéz, de ha problémáid vannak a kiindulással akkor nézz körül pl. az rfactorcentral.com-on.
Good Luck, and don't be a whiny bitch!
-
Farkas23
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13572 üzenetére
Nekem tök mind1 mit csinálsz, de látod, hohy igy is rengeteg gonduk van, nem kell nekünk még a sok hülyeség is. Poénkodni lehet, de túlzásokba nem kell esni!
-
Farkas23
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13570 üzenetére
Nem értem mi a gondod! Proofot, és Szabeszt is már tavaj óta ismerem, mindig tök jól elvoltunk poénkodtunk, oltottuk egymást de sose sértödött meg senki. Proof poénkodik, nem értem miért kell mindent sértésnek venni. Te is sok embert sokszor leoltasz poénból, mégsem kezd el megsértödni. Légyszives gondolkozz el egy kicsit, mer ez igy nem mehet tovább!!!
Köszönöm Farkas23 BT!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egyébként ebben neked mi a vicces??
"kezdesz felbőszíteni, szted nem autóználak körbe rFactor 2-ben is? BMW-ben ülök, vágod?"
Magyarázd el nekem szépen kérlek hátha tudok rajta röhögni egyet.Én alapjáraton egy vicces srác vagyok de ezt valahogy nem veszi be a gyomrom.
Előre is köszi..
-
Szabesz
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #13566 üzenetére
Öcsém, te is elolvastad a regisztráció előtti szöveget. Minden elismerésem.
"Amennyiben elfogadtad a feltételeket, és minden stimmel (nevezési díj megérkezett) aktiválódik a regisztráció.
Erről egy levelet is küldök a megadott e-mail címre.A szabályzat nem elfogadása a regisztráció törélését vonja maga után.
A nevezési díj maradéka minden esetben visszautalásra kerül (évad közbeni kilépés, évad vége)
Felhasználónév, jelszó: kis-/nagybetű érzékeny" -
HartgeH3-2.8
addikt
Elnézést egyébként én nem akartam ennyire személyeskedni pláne topicban, de a saját véleményem mellett akkor is kitartok.. Bocsi.
Kleroo azért mert van egy pont ami már sok volt..vagy akár az is lehet hogy rosszul jött le nekem a megjegyzés és sértésnek vettem.Az is sértő pl hogy én most azért hisztizek mert lassabb versenyző vagyok..de én kérek elnézést.
-
Kleroo
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #13566 üzenetére
Én nem értelek.
Mindig szétröhögöm magam a hsz-eiden,mert elég humoros,elvetemült stílusban szoktál alkotni. A hszeid legalább 50% humoros ökörködés(és ez tetszik)
Nem értem miért kapod fel a vizet ha más is el mer sütni vmi vicceset......Teljesen érthetetlen számomra..
szerk:
Annak pedig örülj,hogy valaki intézi helyettünk a szervert. Ha gondolod szervezd te, 0 haszonnal,és fogadd a tiedhez hasonló fosröppályát... -
HartgeH3-2.8
addikt
Nekem nem az a problémám hogy gyorsabb.Hanem az hogy egy bizonyos szinten nem engedem meg hogy úgy beszéljenek velem ahogyan beszéltek ilyen egyszerű.
Nevezheted akár hisztinek is a te dolgod én egész más felfogásban gondolom ezt.
Elismerem ha gyorsabb valaki és a gázt is el tudom venni adott esetben szerintem ezt már bizonyítottam versenyek alatt, de lényegtelen.Rakjál ki barátom de a pénzt utaljad szépen vissza a számlára okosan ügyesen..
Szerk: Arról nem beszélve hogy valóban nem ezért lett fizetve és van egy ív amilyen magasról leszarom hogy ez kinek a hibájából történt meg.
Ezt is vágod?
-
cila1
aktív tag
Szabesz.Szerver projektrol tudsz valamit mondani?Vannak kilátások,fejlemények?
-
Szabesz
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #13554 üzenetére
"[...] még a saját versenyem és autóm épsége árán is hogy még véletlenül se tudjon elmenni ezt garantálom [...]"
Akkor rövid távon ki leszel rakva innen, azt meg én garantálom.
Kezd tele lenni azzal a hócipőm, hogy játszod a megsértődöttet. Teljes tudatában annak, hogy egy nem-fix setupos Forma 1* ligába nevezel, nem értem mire a hiszti. Vagy én is hisztizzek amiért PR00F ugyanolyan kocsival, köbeautóz engem? Jó mondjuk ez hagyján, de még nehezebb autóval és rosszabb gumival is. Jobb, ennyi. Valahol tudom kb tartani a tempóját, egyszer még sikerült gyorsabb lennem nála, de összességében gyorsabb, és pont.*és ahogy már az előző hisztinél mondtam, kevered a témát, ez nem GP2 még mindig, ahogy egyen kocsi, egyen motor, egyen setup van... de még mindig (ahogy arra se), gondolom erre sem fogsz reagálni.
PR00F meg poénkodott, vágod? Hol láttál te olyat Forma 1-ben, hogy a lassabb csapatok bevágták a durcát, hogy nemá, mé autóztok körbe? Hülkenberg durcizott, mikor rövidtávon körbeautózták (egy kört sem tudott végigmenni, úgy h vezesse a versenyt)?
-Tanárbácsiiiiii, Géza leköröz 5km-es futásban, ez nem éééér.
-Lehet edzettebb nálad, nem, fiam? -
proof88
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #13554 üzenetére
az a durva, hogy TS-en leribancozlak és poénra veszed, itt meg egy BMW-s beszólás miatt vérre menő küzdelembe akarsz bonyolódni velem ...
mindegy azt már észrevettem hogy olyan 2 hete savanyú a szőlő, csak az okát nem tudom, na mind1..
a fellengzős beszólásaimat meg remélem megtanulod kezelni, a többieknek már sikerült ...
találkozunk a versenypályán, és nem fogom összefosni magam ha előrébb végzel mint én -
Farkas23
aktív tag
Elfelejtettem közölni, de nekem a november 27.-e nem jo:S Valszeg csak késő este fogok hazaérni, de az is lehet h csak másnap hajnalban
-
ace100
csendes tag
Mikor lehet majd megtudni,hogy mikor lesz a futam?
-
A-l-i-e-N
aktív tag
-
Farkas23
aktív tag
Ismét vagyok nagy gépről! Ujra megy a szerverem, ugy hogy aki szeretne tesztelni, az mehet is. Minden ugyan az ami eddig volt.
-
cila1
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13555 üzenetére
te most engem támadsz?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Stirlitz is tett egy fogadalmat már nem tudom kire nézve vissza kellene keresni de, remélem nem csak vetítés volt és be is tartja tehát már ketten vagyunk..
-
HartgeH3-2.8
addikt
Csodálatos a rímfaragási technikád, kár hogy nekem ez annyira nem vicces..
(JColee) Egyébként ő kezdte saját magát hasonlítgatni..
EZZEL
"szted nem autóználak körbe rFactor 2-ben is? BMW-ben ülök, vágod?"
Én az ilyen megjegyzéseket nem vagyok hajlandó eltűrni egy egészséges versenykörnyezetben.Kb az oviban mondott utoljára ilyet pistike hogy az ő játékautója gyorsabb de azt pofán is ba*tam utána fura módon az enyém volt gyorsabb.A Linkre pedig annyit reagálnék szerencsétlen Fiat Bravo ennél többet érdemelne és mivel gondolom rám nézve értendő a HGT 2.0 azért egy kör alatt ennyit nem verne rám akármilyen bajnokságot nyert.....de a jövőben még keményebben fogom védeni az íveket még a saját versenyem és autóm épsége árán is hogy még véletlenül se tudjon elmenni ezt garantálom.
Fiat Bravo HGT 2.0 nak pedig..
-
cila1
aktív tag
válasz
proof88 #13552 üzenetére
Ez kb olyan mint amiről megy az adok-kapok.
Döntsétek el,hogy ki kicsoda. -
proof88
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #13548 üzenetére
Gyere velem Hártdzsí,
Jó lesz ez a Nagydíj,
A 10-esben foglak körbeautózni! -
Szabesz
őstag
válasz
Hogy egy közelmúltbeli esethez nyúljak vissza... Hamiltont Kubica és Petrov is körbeautózta volna lazán. Ugye emlékszik mindenki, Hamiltonnak a Renault szélárnyékában volt 314 km/h a végsebessége, a Renaultnak meg előtt szélárnyék nélkül 316 km/h. Jobban beállították a kocsit, kész. Ezt összevetve az időmérő eredményeivel látható, hogy nem mindig kifizetődő üresen gyorsnak lenni.
-
JColee
őstag
válasz
F1 2010 komolytalan. Kb olyan, mintha odaragasztották volna a kocsit az aszfaltra (főleg a hátsó tengelyt). Túlkormányzottságot nem is láttam benne.
Másrészt nem kell Proofhoz hasonlítgatni magad, mert ő tavaly megnyerte a szezont biztosan nem véletlenül. Sajnos a setupolás a játék része.
Tipp: fogalmazd meg magadban, adott pályán milyen autót szeretnél. Én így szoktam nekiállni. -
proof88
addikt
válasz
reméltem hogy nem veszed ennyire zokon, ne hisztizz már
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
proof88 #13547 üzenetére
Nem tudom mennyire érzékelhető az a tény hogy a BMW már nincs a Formula 1 ben, ettől függetlenül természetes elképzelhető a körbeautózás ami mondjuk nem feltétlenül igaz akkor mikor nem tudsz elmenni mert jól fogom az íveket.
Ettől függetlenül ha jobban tudnék setupolni és képes lennék a saját autómat a saját igényeimhez jobban formálni nem biztos hogy ekkora előnyöd lenne ezt garantálom.
Ez ciki egy forma 1 es ligában ez tény.
Mégis ott vagyok az eredménytáblán és ha ezt is érzékeled akkor vannak mögöttem.Vezetni én is tudok az hogy nem vagyok gyors egy dolog..
De megint más az is, hogy változnak a szabályok változnak a szoftverek is amiket készítenek.Nem feltétlenül lennék garantáltan biztos benne hogy te az F1 2010 cimű játékban is ekkora előnyre tennél szert akár időkülönbségben akár körbeautózásban mint a jelen esetben lévő letünt korú (utólagosan moddolt) "játékban"..Én már onnantól kezdve jónak tartok egy versenyzőt ha kűzd és csak azért is végig megy.
-
proof88
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #13541 üzenetére
egyrészt megtankolt autót setupoljál, ne üres tankosat és akkor több esélyed lesz megtankolva gyorsnak lenni ..
a másik, hogy 70 liter itt a spanyol pályán 27 kört ér, és durván 56 kiló pluszt jelent ...azért az az 56 kiló nem olyan sok
kezdesz felbőszíteni, szted nem autóználak körbe rFactor 2-ben is?
BMW-ben ülök, vágod?
-
cila1
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13545 üzenetére
Köszi,várom.
Amúgy nem nagyon játszik vele csak net.Tehát nem kell olyan komoly kártya de ne legyen annyira gagyi. -
JColee
őstag
válasz
+60 liter benzin=+1.2 sec
Nem tudom mi a fura benne, többiek is ennyiket lassultak. És más pályákon is ilyen arányt lehet megfigyelni, pl bahreinben 30.6-8 idők voltak a hotlapsban, pole pedig 31.5-7 ilyesmi volt. Nincs ebben semmi különös. -
cila1
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13537 üzenetére
Nvidia 8600GT de, nem az én gépembe kell.Nekem megfelel ez is.
Most csinálok egy ismerősömnek 1 gépet és szeretném tudni,hogy milyen kártyát vegyek 20000ft körűl. -
Szabesz
őstag
válasz
Ki volt hozzá közel? Ha jól néztem élmenők, akik 18.xx-es időt mentek, időmérőn 1:20.2-3akat mentek. Azért az minden, csak nem közel.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Valami nem jó ebbe az rfactorba..nem reálisak a dolgok.Feljön az emberke időmérőre, és közel olyan időt megy mint a hotlapson szereplő ideje csak még agyon is van tankolva? Ez azért érdekes egy csöppet..
Szerintem simán 70 liter fölött vannak azok akik olyan sokáig vannak kint.
Agyig tankolva nem szabadna hotlaps közeli időket menni ez teljesen irreális..Ezért is kéne már átmenni a 2010es szabályokra végre..Na meg másik szoftverre..
Nem igazán mondható "szimulátornak" ez az rfactor.. -
HartgeH3-2.8
addikt
Öhhm "exkjúzmi" .. hogy a búbánatba mentek ki 70-80 literekkel ilyen időket?
Nekem ez nem tiszta..
-
JColee
őstag
válasz
proof88 #13528 üzenetére
Teljesen felesleges spanyolt átrakni év végére, mert akkor az azt jelentené, hogy most Monaco jönne, de szerver ettől ugyanúgy nincs
Egyébként a sorrendet nem memóriában tárolja? Az is csak egy sessionön belül érvényes, és ha restartolod a szervert, akkor nem marad meg. Szerintem mindent a memóriában tárol, de ez a lényegen nem változtat, ugyanis a sorrendet tudjuk.cila1 Látod, ha vettem volna 5870et , akkor most lenne eladó 5670em
-
JColee
őstag
válasz
Szabesz #13520 üzenetére
Barcelonában. Illetve nem is futjuk, hanem csak ülünk, mindenki otthon.
Kleroo Persze meg lehetne bízni másokban, de nem biztos, hogy ez lenne egy jó megoldás. Nekem pl 64 literem volt az időmérő után, de ha zoza nem fogadja el, hogy nekem ennyim volt, hanem azt mondja h nekem csak 30 literem volt, akkor tiszteletben kell tartani. Én örülnék a legjobban, ha nem kéne újrafutni az időmérőt, de sajnos az volna korrekt mindenkivel szemben, ha újrafutnánk.
-
cila1
aktív tag
VGA-t akarok venni!
Nem tudom,hogy milyet.20000ft van rá.
Segítsetek.Kérjük meg Macyt,hogy legyen ideiglenes szeró.Ő mindig csinált és működött.
Macy mit szólsz hozzá? -
Farkas23
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13531 üzenetére
Sajnos határozatlan ideig, nem tudok a nagy gépen lenni, mer elszált a szobámba a konnekor(falban):S:S Úgy, hogy csak laptopon tudok lenni. És lehet h a héten nem is lesz megoldva a probléma:S De mindent megteszek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha lenne szeró szívesen lenyomnám szerdán is akár.Esetleg tudunk valamit segíteni nektek pl szolgáltatót keresni vagy egyéb? Az én volt kollégám pl ilyen jellegű szolgáltatásokkal foglalkozott de főként CS, anno felvetettem neki az rfactor és a Forma 1 lehetőségét de azt mondta nem nagyon lenne rá kereslet.A CS népszerűbb.
Nekem mondjuk Fiber 100/10 es van de nemtom mit kéne nekem itt felrakosgatnom hogy ez működjön nem csináltam még ilyesmit.
De ha bármiben tudok segíteni szóljatok.Nem ígérek semmit de azt betartomKleroo: Szarnék rá agyig tankolnám és ki se jönnék sohasenem többet a boxba, fákk
-
Kleroo
veterán
Szerintem vagyunk olyan jó közösség,hogy ugyanannyi benzinnel induljunk,mint amennyi maradt időmérőn
-
proof88
addikt
válasz
Mastre #13527 üzenetére
természetesen csak vicceltem az SC behozásával meg mindennel
időmérővel is az a gond, hogy hiába rakjuk vissza a sorrendet, a setup és a benzin mennyiségét nem tudjuk visszaállítani mindenkinek, tehát most bárki indulhatna bármennyi benzinnel és bármilyen setuppal ...
pedig úgy lenne a jó, ha tudnám hol tárolja a setupokat a szerver időmérőn ... valahol tárolja mert ha vki lecsatlakozik és visszajön akkor nyilván megmarad minden beállítása ... a sorrendet fájlban tárolja ... gondolom a setupokat nem fájlban tárolja, csak a memóriában ... kliens oldalon butaság lenne fájlban tárolni, mert az átírható lenne könnyen ... a szerver oldalon 1 fokkal bölcsebb lenne tárolni, de akkor meg a szerver kezelők láthatnának bele mások setupjaiba és benzin mennyiségébe, szóval az sem a legbölcsebb, ezért nyilván memóriában van tárolva ... kerestem, nem találtam semmi ilyesmi fájlokat ...pedig gugliban is nézelődtem ... úgyhogy sajnos nem lehet tisztességesen lementeni egy időmérő - session-t ...
felőlem átrakhatjuk a spanyolt az év végére, de nem tudom hogy ez ellen kinek van kifogása, illetve a szerverrel akkor sem vagyunk előrébb még ...
-
Mastre
tag
Az új futammal kapcsolatban pedig:
Muszáj ezt MOST megismételni? Nem lehet szezon végére tolni? Vagy ha nem toljuk, akkor csak 2 héttel, és menjen minden úgy, ahogy eddig. Most sem volt jó ez a 3 hét szünet.(Másik dolog, ami lehet, h nem egy nyerő ötlet, de azért leírom, hátha: időmérő eredményét meg lehetne tartani, hiszen akkor még nem volt gond. Csak a futamot kéne újra rajtoltatni.)
-
Mastre
tag
válasz
proof88 #13519 üzenetére
OK, OK, értem én. De azért nem kéne ennyire látványosan... A Ferrari átvette a vezetést, erre rögtön ilyen eszközökhöz nyúlsz
Na de tényleg. Visszanéztem. Most már értem a dolgot. Se közvetíthető nemvolt, se játszható. A SC még a kisebb gond, csak a JColee féle dolgot nem értettem.
így utólag teljesen jogos. Csak ez nekem hátul autózva nem esett le. Csak azt láttam, h SC, meg egy csomóan a boxban vannak. Gondoltam, h lassú tempónál egymásba csúsztak, és ezért megy a fakkolás a chaten, ami mellesleg eléggé zavart, és pont azon voltam, h beszólok, h "mivanmá?!".Teljesen megértem a dolgot, így hogy már láttam. Jogos volt. És engem sem kell komolyan venni, pláne az ilyen hirtelen felindulásaimat nem.
-
cila1
aktív tag
Most vasárnap Monaco gyak futam?
-
proof88
addikt
Ja és JColee-t is én raktam körhátrányba. De Zozát már nem volt kedvem.
-
proof88
addikt
Mastre: azért nem ment végig a vasárnapi futam, mert a rajt után az utolsó helyre kerültem. Gondolkodtam azon, mit csináljak, admin jognak hála behívtam az SC-t, hogy le tudjam dolgozni a lemaradásomat. Viszont miután kiment az SC, nem tudtam jó támadási pozícióba kerülni, az elöl lévők megint elhúztak, ezért megint behívtam az SC-t. Meg akartam nyerni a futamot, de nem ment, ezért megszakítottuk a futamot. Remélem, legközelebb sikerül nyernem.
Más: kiraktam egy szavazást arról, hogy mikor legyen az újrafutás, ki mikor ér rá. Mivel tudom, hogy most szombat Ace-nek nem jó, vasárnap meg JColee-nak, ezért ezek az időpontok eleve kiestek. Legvégső esetben marad a jövő hét vasárnap, ha egyik hétköznapot sem tudjuk összehozni.
-
Farkas23
aktív tag
Ha valaki szeretne gyakorolni, nálam megteheti.
ip: 80.99.65.107:34300
jelszó: oldalon!
Továbbiakban is jöhettek tesztelni, ha nem működne a szerver. 16:00-tol kb 22:00-ig lesz szerver, néha lehet tovább is. -
cila1
aktív tag
Szerverről tudni valamit?
-
proof88
addikt
SC azért szarakodott, mert mindenki lagolt, és volt amikor mindenki eltűnt a szerverről.
-
Mastre
tag
SC-nak rFactorban nem sok értelme van, mert az alkatrészek gyorsan eltűnnek, tovább mennek a balesetesek, vagy eltűnnek. Viszont, h közel maradjunk a F1-hez, azért maradhatna. Az tényleg nem állapot, amit most csinált, de ez a szerver hibája volt. Egy kis taktikázás miatt maradhat. Vicces lehet egy utolsó pár előre fuss
-
cila1
aktív tag
Safety Carra indítsunk 1 új szavazást.De ne úgy hogy 8 féle javaslat közűl lehessen választani!
Safety Car LEGYEN-NE LEGYENÉn javaslom,hogy vigyük bontóba a Safety Caros kocsit mert sok szarságot csinál.
-
proof88
addikt
tudom
-
Stirlitz
senior tag
Üdv urak!
Éllek még, van már új monitorom, a gép helye is megvan már a lakásban, de internet még nincs sajnos. Láttom egyelőre nem is kell sietnem, azaz nem maradtam le sok mindenről szerver problémák miatt. Remélem mire újra online leszek, már rendben lesz. Csáó!
-
Szabesz
őstag
Megyek majd fakkolni az uj szolgaltatohoz (clans.hu) mert ez turhetetlen volt. Raadasul nem keves honap ki van fizetve. Kellene valami megoldas (vissza a totalhostingot!).
Az a gond h masoknal sincsen nagyon rfactoros szerver, egyelore nem tudom mi lesz a megoldas. Es tenyleg, komolyan nem ezert fizettunk... -
cila1
aktív tag
Ja Proof.A Nem ezért fizetünk hsz-t azért írtam mert hallottam a TS-en,hogy azt mondtad "holnap tele lesz a fórum nem ezért fizetünk hsz-kel.
-
cila1
aktív tag
Hát ez a tegnapi futamnak mondott valami azért jó volt.Nekem tetszett.Már azért is mert tök jó mentem.De szerintem nem szabad komolyan venni ahogy Mastre kolega mondja.Olyan dezsavum van.Mintha ezt már a tavalyi évbe átéltük volna(Török).Szerintem ne halasszuk 2 héttel el ezt a futamot már most fixáljuk le a szombat estét és akkor nincs több csúszás.Csináljuk meg szombaton.Vélemény??
-
Mastre
tag
válasz
JColee #13495 üzenetére
Nem hülyeség, mert én vagyok az a random versenyző
Amúgy a pontok tényleg kevésbé érdekelnek. Egyelőre nekem az olyan mind1, hogy 6. vagy 10. vagyok a vb-ben, ha nem a top 3ban tartózkodom. Max a Ferrari érdekeit szolgálnám.Mind1, lenyugodtam. Tényleg nem állapot. Csak jó volt látni a kijelzőmön az 1-es számot
Szóval OFF
-
proof88
addikt
Gyertek tesztelni Farkas szerverét, hogy mit bír!
Listábul ki lehet választani ... a szokásos néven megtalálható.
Aki nem találja, próbálja beírni a címet:
80.99.65.107:34300Ha így sem megy, akkor port nélkül:
80.99.65.107Jelszó a mai új ... oldalon megtalálható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Láncfűrész topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest