Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
akoska07 #12795 üzenetére
Jaja! Nagyon sűrű a mezőny
Majd elválik kinek hogy működik a setup nehéz kocsival,illetve mennyit tesztelt nehéz autóval.
Nekem a tempóm már egész jó ehhez az igencsak jó mezőnyhöz, és büszke is vagyok ráAzonban verseny-szituban nem tudok még eléggé koncentrálni. túlságosan vékonyak még az idegeim
Én vagyok TrulliEgyébként bele sem merek gondolni mi lenne itt ha mégis esős lenne a futam
-
Nem tudom ki mennyire figyeli a hotlaps-t
ervin kivételével 2 másodpercen belül autóznak a liga tagjai.
gondolom jön majd ervin is,és javit majd a köridőn. -
"...mi folyik itt gyöngyösön..."
#12771 Speedg : jövök én is
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #12790 üzenetére
jaja cikázás volt, bár Hamilton is asszondta erre hogy nem cikázás, csak kitért Petrov elöl hogy ne tudja kihasználni a szélárnyékát
Bár mondjuk amíg nincs közvetlenül mögötte akkor az még nem cikázás, csak ha közvetlen mögötte van és irányt vált, az a cikázás, mert az közvetlenül ellehetetleníti a hátul lévőt az előzéstől
-
Szabesz
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #12789 üzenetére
<Chat et="3639.5">Hartge: nagy grat
</Chat>
<Chat et="3650.3">Szabesz: ugye tudod h tilos cikazni?</Chat>
<Chat et="3653.1">Stirlitz: grat</Chat>
<Chat et="3666.8">Stirlitz: alolam elfogyot a technika a vegere rendesen</Chat>
<Chat et="3667.0">Farkas23: grat</Chat>
<Chat et="3668.6">Farkas23: kinek?</Chat>
<Chat et="3670.0">Hartge: elol vagy hatul?</Chat>
<Chat et="3672.7">Szabesz: Hatrge</Chat>
<Chat et="3678.2">Farkas23: mľ”gľ”tted cikľ zhat</Chat>
<Chat et="3694.3">Szabesz: ertelem szeruen elottem cikazott</Chat>
<Chat et="3703.2">Hartge: elol nem cikaztam</Chat>
<Chat et="3714.2">Farkas23: akkor nem szoltam</Chat>
<Chat et="3721.0">Szabesz: amikor mogotted voltama hatso egyenesben?</Chat>
<Chat et="3725.0">Szabesz: feneket nem</Chat>
<Chat et="3731.8">Szabesz: 28 kor kornyeke</Chat>
<Chat et="3746.5">Hartge: Egyszer a 34 korbol??</Chat>
<Chat et="3750.3">Hartge: Grat..</Chat>
<Chat et="3763.3">PR00F: bocs Stirlitz </Chat>
<Chat et="3763.3">Szabesz: vagy haromszor valtottal iranyt</Chat>
<Chat et="3769.7">PR00F: megkoccoltalak nľ‚ha</Chat>
<Chat et="3776.7">Hartge: vegre futok egy tok jo verseny es elcseszed..Grat</Chat>
<Chat et="3782.2">PR00F: hľ t ez nem a mai nap a mai napom</Chat>
<Chat et="3786.0">Hartge: nem cikaztam es pont..........</Chat>
<Chat et="3791.4">Szabesz: ki cseszett el es mit?</Chat>
<Chat et="3798.1">Hartge: nem erdekel a problemad innentol kezdve..</Chat>
<Chat et="3817.2">Szabesz: mi bajod van?</Chat>
<Chat et="3820.5">Hartge: Mondjal idot meg korszamot es megnezem..</Chat>Igazi tárgyalóképes ember. Tőlem egy bmeg sem hangzott el. Barátilag figyelmeztettelek PONT Ezért élesben büntetés járna PONT Cső
-
Farkas23
aktív tag
Szabesz és Hartge közt egy kis félreértés törént a futam után, ezért kérném mind 2 versenyzőt, hoogy ne veszekedjenek. Kérném hogy beszéljék meg egymás közt ezt a dolgot.
(Szabesz ne vedd Hartge szövegét sértésnek, mer azt hitte h nem csinálta, és nem akart semmi vitát kelteni vele. Vissza néztem vele az esetet, és kiderült hogy igazad van!)
Köszönöm!Remélem legközelebb ez nnem fordul elő
És ha igen, akkor ha lehet nyugodtan kezeljük a dolgot.
Köszönöm!Jó volt a futam, gart mindenkinek!!!
-
HartgeH3-2.8
addikt
A 28ik körben valóban külső ívről visszamentem idelis ívre ezt valószínű elnéztem a verseny hevében..
Elnézést akkor érte..én azt sérelmeztem ha valakivel futok egy jót és beirom hogy hatalmas grat akkor nem letámadom a másikat hogy "ne cikázzá bmeg"..
Gondolom..
-
proof88
addikt
aki akar jöjjön szeróra gyakfutamra!
-
Stirlitz
senior tag
Tölem is mehet a gyak futam. Megyek is fel szerora.
-
proof88
addikt
Jelszó változott, a szokásos helyen megtalálható ...
-
Mastre
tag
Ma este lesz gyakfutam?
-
cila1
aktív tag
-
proof88
addikt
Idézet a szabályzatból:
Aki nem tud megjelenni egy futamon, az előre jelezze, különben igazolatlant kap, és 2 igazolatlan után automatikusan tesztpilótává minősítjük, és a csapata tesztpilótája indul helyette, de ha nincs tesztpilóta a csapatban, akkor futamonként pontlevonást is kap az illető.
Ezt Dragbajnok miatt írtam, mivel ő most Trulli a Toyotánál, és 1 igazolatlanja már van Malajból. Ha nem jön holnap (és úgy néz ki nem jön), akkor meglesz 2 igazolatlan, ami miatt tesztpilótává kell minősítenünk ... jelenleg Zoza tesztpilóta a Toyotánál, bár jelezte hogy rendes pilótaként jönne, ami egyelőre Glockot jelenti, feltéve ha megengedjük neki, hogy jöhessen (annak függvénye, hogy megy billel).Hartge már teljesítette az elvárásokat ahhoz, hogy indlhasson a VB-futamon, de örülnénk, ha a holnap fél6-kor kezdődő gyakfutamon megjelenne!
Ervin még mindig nem teljesített 40 kört a hotlapsban, és szintén nem volt gyakfutamon, ez azt jelenti, hogy ha holnapig nem teljesít 40 kört, akkor nem indulhat (indulnia kéne a gyakfutamon holnap, és azzal a versenytávval meglenne 40 köre).
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #12777 üzenetére
Ez: Egyébként én nem tudom elképzelni, hogy lehet billentyűzettel teljesen biztonságosan és versenyképesen menni, de néhány ember tud, ezért engedném ...
Egyébként meg hagyjál már ezzel a blöff szöveggel ...
Te sem blöffölsz sokkal jobban ...
csak már nem érdekel mit mondasz, mert a versenytempódat ismerem, úgyhogy nem okozol meglepetést
-
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #12775 üzenetére
az én véleményemet ismered már a billről ...
egyébként szerinted malájban díszből voltam szar?
Ugyanez van most is ...mondjuk hasonló is a két pálya ... és egyébként úgy van ahogy mondom, sok beállítás nem pont úgy érződik, mint fs08-ban és ez zavar ... mivel vagy ez a mod a bűnös vagy a tavalyi ... vagy az is lehet hogy pályafüggő, mert már olyat is láttam nem egyszer hogy valami segített egyik pályán, a másikon meg nem ...
-
Farkas23
aktív tag
válasz
proof88 #12774 üzenetére
Jaj Proof. Megint hozod a kitalációidat, hogy nem tudc azt, nem tudc amazt, azt közben mindig első vagy
Ez már lejárt, már mindenki vágja ezt a böff-t
Találj ki vami ujjat.(Ne menj el pókerezni, mer sokat veszítenél
)
Frenky: Vmikor egyesztethetnénk már
Meg kéne beszélni pár dolgot
Más: Brix tegnap kérdezte tőlem, h átülhetne-e Ervin mellé, h minden csapat fullra ki legyen töltve, és akkor csak a force india maradna teljesen üresen. Nem tudom, h kérdezte-e már tőletek is.
Ja és jólenne lezárni ezt a billentyűs dolgot. Én igazából nem szeretem, ha vki billel megy, de elfogadom, h jól tud vele menni. Részemről engedélyezem az indulását, de többi BT véleménye is kell hozzá. Meg persze azért a gyakorló futam se ártana.
-
Stirlitz
senior tag
Várj azzal még
Ma este, persze ha a Isten és a család is azt akarja,már a kőridőkre fogok hajtani. (van már egy elég jó setup-ja a Brawn Gp-nek, thx by Proof setup guide
) Persze azt nem mondanám, hogy elérlek téged az elején. És egyben szólnék is a liga vezetőknek, vizsgálják ki Cila versenyzőtárs idejét, szerintem doppingol! (beszerelt még 2hengert a kocsiba)
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Beüzemeltem az új routert, az SSID név PR00TER lett. Prúter.
Érted
Jó mi?
-
Zoza24
senior tag
válasz
proof88 #12760 üzenetére
cila1: igen arra
áhh ezt a teszt dolgot előbb is kitalálhattátok volna,most utaztam el a barátnőmékhez,itt csak laptopok vannak,nem fut rajtuk az rfactor
esküvőre megyünk holnap,s csak vasárnap este érek vissza az albérletembe,még futam előtt...gondolom így akkor sztornó lesz...áhh... -
proof88
addikt
ja lehet ... na mindegy, Farkas kitalálja majd hogy mikor legyen ez a Zozás gyakorló, meg Zoza mikor érsz rá? Betöltünk 15-20 AI-t meg aki akar még feljöhet aztán hadd szóljon!
Cél: bebizonyítani hogy tudsz biztonságosan közlekedni.
A McLaren meg a Force India mingyá kizáródik a VB-bül, mert nem találtam tisztességes logót nekik, amit ne kellene évekig haxolni, hogy jó legyen a weblapunkra ...
-
proof88
addikt
Tököm kivan már azzal, hogy nem tudom megnézni, ki szavazott és ki nem.
Pedig milyen jó lenne összekapcsolni a hotlapsot a szavazással: hiába lenne meg valakinek 40 köre és jó ideje hotlapsban, ha még nem szavazott, akkor is piros lenne a neve. -
cila1
aktív tag
-
JColee
őstag
Futam eredménytáblázat béta kész van, kéne tesztelni.
-
Kleroo
veterán
Új legjobb időm van,ami nem kerülhet hotlapsba mert ott a levágással teljesített "jobb köröm van.
Új:1.36.371 -
Zoza24
senior tag
uhh látom mekkora vitát váltottam ki,nem volt szándékom...ennyit nem ér meg a dolog,hogy civódjatok rajta,akkor inkább szegre akasztom a bukót
-
proof88
addikt
válasz
Kleroo #12743 üzenetére
mondjuk ha jön vb-futamra, ezek után a fele társaság azt fogja lesni, mikor mondhatja rá, hogy "na ugye megmondtam hogy nem jó ötlet engedni".
Pedig Farkas tavaly majdnem kilökött itt a vb-címből, mert annyira nem bírta a nyomást, pedig neki kormánya van.
Szegény Farkas, nyugi megyek aludni.
-
Farkas23
aktív tag
válasz
Kleroo #12736 üzenetére
Én sem vagyok Zoza ellen. De az, hogy ketten elvoltatok és nem értetek össze, az teljesen más, mint hogy ha 20 emer között megy billel. A kettőt nem lehet összehasonlítani.
És nekünk ezt figyelembe kell venni. Én őszintén meg mondom, h a 2.-ra szavaztam de ez teljesen lényegtelen. Sajnos gyakorló futamon kiesett, így nem láttuk, hogy tud menni tömegben, de ha lesz idő rá, akkor éles futam előtt lesz még gyakorló, és akkor ott be tudja bizonyítani, hogy képes végig menni.
De az is a baj, h ha meg kiüt vkit, akkor az duplán lesz mérges, és nem csak ő rá, hanem mi ránk is, mer mi engedélyeztük billel közlekedni. Itt most nem azt értem, hogy hibázhat, mer mi is hibzunk nem egyszer, csak billel más a felfogás.Na de mind1, majd lesz ami lesz!
-
proof88
addikt
Frenkyvel mi van?
-
Kleroo
veterán
Az felőlem követelheti,aki pontosan ugyanolyan jó,mint az átlag kormánnyal. Én nem lennék kirekesztő...
De én úgy beszélek,hogy ismerem Zoza képességeit,és csak mellette beszélek. aki béna billel,az húzzon kormányt venni
Menj vele pár kört,és gondold át a dolgokatÉs az zavar(na) hogy olyanok szavaznak akaik csak a kérdést ismerik,de zozát nem,és nem tudják hogy hogy lehet billel nyomulni.
Sztem bármi lesz a szavazás vége, zozának indulnia kéne,és aki aztán azért pattog hogy billentyűzete van de szeretne jönni, az kap egy esélyt. ha rmeek pilóta akkor miért ne jöhetne. ha meg kicsit is bénább,akkor szevasz
ez így lenne korrekt szerintem.. -
proof88
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #12733 üzenetére
vérpistike = Schumacher vagyok, rajtnál megelőzök mindenkit, közben kiütök 1-2 embert, nem baj
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
proof88 #12732 üzenetére
Még nagyon nagyon annó amikor az első Genius kormányom is alig volt talán meg előtte elég sokáig bill-el nyomtuk még LAN ban a 99-2001et is még.
Ott rommá vertem a többieket bill-el..hmm hova tűnt a régi fényem?
Sebaj pislákol az még..
Egyébként Live for Speed ami azért nem csak sima egyszerű game asszem egy egeres vagy egy billentyűzetes a világcsúcstartó.Én is mentem egérrel, fura..de rá lehet érezni.
Szerintem klaviatúrás megoldással is simán be tudja kalibrálni az irányítást..lazán.
(Jól kezelhetőre)
Más kérdés hogy verseny végére megnézném a mutató ujjátKi a törpcirkáló az a vérpistike?
Veszélyes egy neve van
-
proof88
addikt
a biztonságosság főleg azon múlik, hogy áll hozzá az illető ... a vérpistike kormánnyal is ugyanúgy le fog tarolni mindenkit az első kanyarban, ha nem képes időben fékezni ... aki meg normális, az nem fog billentyűzettel belemenni olyan szituációba, ami nem menne biztonságosan ... LaCeeN is csinált sokszor olyat, hogy inkább elengedett 1-2 embert pl rajt után, mert nem akart billentyűvel kakaskodni ... de ennek ellenére versenyképes pilóta volt.
A szabályzat pedig jelenleg nem tartalmaz semmi ilyet, éppen azért mert néhány hónapja a levegőben maradt ez a megbeszélés, és igaz hogy sokan ellene voltak, de az csak 7-8 ember volt, de duplaennyi tag van a ligában, ezért muszáj szavazást kiírni, főleg mert BT-n belül sem teljesen egyértelmű a vélemény.
Egyébként én nem tudom elképzelni, hogy lehet billentyűzettel teljesen biztonságosan és versenyképesen menni, de néhány ember tud, ezért engedném ... -
Szabesz
őstag
-
proof88
addikt
-
cila1
aktív tag
-
Kleroo
veterán
Háháá!
Rossz gyerkőc voltál. A micimackóban volt ilyesmi. Lehet hogy muclik
Arra emlékszem hogy malacka fosott tőlük de nagyonMás: A billentyűzetes szavazás: Megdöbbenve látom a 7darab soha szavazatot.
Az a kérdésem,hogy aki SOHA-ra szavazott, az "tesztelte"-e már Zozát,vagy csak elvből kizárja a billentyűzetet.
Én már legalább 50kört játszottam vele,és 100%ig megbízható, maximum olyan hibákat vét mint bárki kormánnyal. És nem szeretném hogy szimpla felfogás miatt ne indulhasson,hisz tényleg baromi gyors,és elképesztően jól megy.
Aki nem hiszi az jöjjön fel szeróra,és fusson vele pár kört.Egyébként nekem sem tetszene ha billentyűzetes emberkék garmadája jönne,sőt ne is jöjjön,mert azért az mégiscsak szimulátor.De jelen esetben kivételt kell tenni
-
cila1
aktív tag
19 regisztrált tagból 16 szavazott.1 ember nem szavazhat(Zoza),mert róla van szó tehát 2 ember szavazatát várjuk.
-
Kleroo
veterán
Dragbajnokkal mivan?
-
proof88
addikt
válasz
JColee #12698 üzenetére
2010 augusztus 22 - uramatyám, és ennyit ír összehasonlításképp, amikor még ki sem jött a játék
szimulátornak gondolt rFactort
a játékvilágban igen csekély piaci értékkel bíró szubkultúra képviselői - és ez ki a f*szt érdekel hogy mennyi az rFactorosok piaci értéke?
Egyáltalán, mi szimulátor és mi nem az? Ez a cikk erről szól. - előre félek ... ő most megmondja hogy miért nem szimulátor az rFactor, tuti ...
Grafika, Egyjátékos karrier - ez ugye az alapozó bullshit, mivel a szezont keveri a fazonnal ... bár ő is leírja, hogy 5 éves az rFactor, blabla, de akkor minek hasonlítgatja?
Időjárás modellezés - itt már érezteti a gyerek, hogy az F1 2010 attól szimulátorabb, hogy van benne változó időjárás ...
A leszakadó kereket már írtátok előttem is.
ha pedig a kerekeket hagyjuk el, a kaszni megdől és ha szerencsénk van, bekacsázhatunk a boxba némi pótlékért. - igen? Lengőkarokat is kapunk hozzá?
másfél éves rFactoros pályafutásom alatt - szóval nem ment a játék, és ezért fikázza az rFactort, mert egyik modban sem tudott pályán maradni ... de gondolom f1 2010-ben igen ...
és ő tuti biztos benne, hogy az f1 2010 fizikája a jó, mert minden f1 modban más a fizika, tehát az összes szar, egyik sem lehet közel a valóságoshoz ...az már most látszik, hogy nyugodtan elfelejthetjük az árkád játékokra jellemző metódust, vagyis a következmények nélküli száguldozást. Ha nem vigyázunk és tövig nyomjuk a gázt illetve a féket, könnyedén pórul járhatunk és elhagyhatjuk a pályát – mindezt természetesen kikapcsolt vezetési segédletek mellett tessék érteni. - hát ha neki attól árkád egy játék, hogy következmények nélkül nyomhatja benne ...
A kérdés már csak az, hogy mennyire érdemes ezzel pepecselni, ha a fizika a sci-fi tartományába tartozik… Az F1 2010 esetében nem kapunk ennyire részletes – szakmai? – setup-menüt, ám a játékosok számára legfontosabb paraméterek itt is elérhetőek lesznek. Ráadásul az F1 2010-ben minden egyes pályára többféle gyári beállítást kapunk, mely megkönnyíti a további igazításokat, személyre szabásokat. Ebből kiindulva kijelenthetjük: Az F1 2010 felhasználóbarát ezen a téren is. - úgy látom a gyerek még mindig nem érti mi a helyzet.
A helyzet az, hogy van egy rohadt szimuláció, és ki kell belőle hozni a legjobb kocsit egy adott pályára. Erről szól ... ehhez 2 dolog kell: vezetői képesség, és setupolási képesség. Kit érdekel, hogy mennyire nehéz? Aki olyan nagy pilóta, mehetne szar setuppal is jó időt ... visszatérve arra amit előzőleg említettem, mondom ez a gyerek beleőrülhetett hogy nem úgy ment neki az rfactor ahogy kellett volna, setupolni nem tudott, aztán gondolom lecsíterezett sok embert aztán várta az efegykétezertízet, mint a messiást, mert hogy ez most kőbelebaszottul kurvajó játék lesz és itt aztán Börnitől kezdve mindenki segített a fejlesztőknek, hogy a lehető legélethűbb legyen ugye ...
a bosszankodásokat elkerülendő inkább kihagyta a játékból a biztonsági autót, ami azért örvendetes, mert inkább ne legyen, mint hogy valami olyasmit kapjunk, amit az rFactorban láthatunk - lehet a Time Trialt is ki kellett volna hagyni, mert inkább legyen csetlő-botló SC amit ki is lehet kapcsolni, mint az hogy már a következő köröm is előre érvényteleníti a játék
el tudom képzelni mennyire realisztikus, ha ilyet nem sikerült tisztességesen megírni ...
mindössze 12 élő személy léphet be egy futamra egyszerre, csapatonként egy autót elfoglalva. - ez komoly? Ezt én még nem is tudtam...
Az igen ...
A többjátékos részt tehát az rFactor nyerte. - ok tehát kijött, hogy ligázásra továbbra sem jó az f1 2010, és az rFactor nagy hibája, hogy 5 évvel ezelőtt nem volt benne akár több darabra is hulló szárny, és eső. Aláírom, ezek mind jó és szükséges dolgok, de gumiról nem beszéltünk, úgy látszik az elhanyagolható, végül is rFactorban biztos felesleges, F1 2010-ben meg tuti jó a gumi fizika ... gondolom hivatalos és hiteles adatokra épül, mert benne van a játékban a Bridgestone neve...
az meg hogy mennyire realisztikus lehet a játék, nos az hogy a setupolás is ennyire meg van kötve, az egy jó biztosíték arra, hogy ne lehessen kihozni bugokat a pályákon ... jól hangzik, hogy a pályákhoz adott setupoktól minimális eltérhetünk és személyre szabhatjuk így a kocsit, de ... végeredményben miért is van letiltva hogy akárhova állíthassam a szárnyakat pl? Miért nem állíthatok be fos setupot egy adott pályához? Lehet, hogy kijönnének bizonyos bugok ... pl hogy még annyira se működik jól minden a játékban, mint rFactorban.
Azért így elég egyszerű dolga van a készítőknek - gyakorlatilag teljesen irreális tapadást beállíthatnak a pályáknak, hogy valódinak tűnjön, rFactorban legalább kibújik a szög a zsákból ha nem passzolnak a dolgok, de ebben a játékban meg le van védve a szög kibújása ... ki tudja... lehet hogy Monacoban, ahova mindenképp nagy leszorítóerős setupot kapsz, a pálya tapadása 1.0, hogy érezd hogy tapad az autó, ezt mondjuk néhány századdal megváltoztathatod a szárnyak állításával ... Monzában meg ugyanúgy van minden, csak mivel az alap setup kb nulla leszorítóerős, a pálya tapadása mondjuk 0.5 ... a szárnyak állításával itt is eltérhetsz néhány századdal fel vagy le ... lehet azért nem lehet a szárnyakat jobban állítani, mert egyszerűen lehet még annyi számolás sincs mögötte, mint rFactorban ... ahogy növeled a hátsó szárnyat, csökken a hatékonysága, stb.
-
Farkas23
aktív tag
Abban bizost voltam hogy sikerül, max abban nem, hogy milyen lesz
De egyébként hamarabb meglett volna, csak volt 1 csavar a történetben
Lementettem a videót, de úgy, hogy elöször, amit ki ír a pilótáknál egy csíkban, az az egész képen látszodott volna. És csak utána néztem utána, hogy nem-e lehetne valahogy máshogy megoldani, végülis de meglehetett
Úgy h szinte kezdhettem előlről. De akkor gondoltam, hogy ha már ujra kezdem azt a részt, akkor beteszek még vmi szöveget az elejéhez. Na de mind1, a lényeg h egész jóra sikeredett.
Proof: Ha nem tedted még meg, akkor légyszi tedd fel vhova az oldalra!
Köszi! -
cila1
aktív tag
válasz
JColee #12713 üzenetére
Ha sokszor próbálunk belépni az oldalra rossz user illetve passal akkor letilt sokszori próba után?
Ezen a linken próbálom -
proof88
addikt
válasz
Farkas23 #12706 üzenetére
Farkas, szintet léptél videó készítésben!
Tetszik! Bár nálam valahogy a legelső videó jön be a legjobban, a másik Melbourne-ös! De ezt professzionálisabbnak érzem és jó lett a részek összerakása is! Nem is tudtam, hogy mégis nekiálltál videót csinálni... Szép munka! Great job!
-
JColee
őstag
válasz
Farkas23 #12706 üzenetére
Bitte danke
Van már youtube accountom, ennek örömére lájkolom.Kleroo Ez a kavicságyas dolog nekem is feltűnt. Másik az amit az érzésre mondtál, nálam is így van. Érzed a határokat, mert mozgolódik alattad a kocsi. Itt nem így van, csak egyszerűen egyre inkább alulkormányzottabb lesz.
-
proof88
addikt
na elolvasom én is
-
Farkas23
aktív tag
Na hogy legyen vmi nézni való
Remélem tetszeni fog.
Melbourne 2009 -
Kleroo
veterán
válasz
JColee #12704 üzenetére
Erről most eszembe jut az f12010 sóderágya... valami szánalom.
Ha nem nyíl egyenesen mész bele,akkor úgy elfarolsz abba az irányba amerre 1 picit is kanyarodtál,hogy már meg is forogtál,és közben nullán állsz.
mintha vmi ragasztó lenne....Néhány kanyarban pedig tök hirtelen farol ki a kocsi szinte megfoghatatlanul. ebből is látszik hogy az alap arcade fizikát próbálták turbózni.
ha rfactorban megindul a segge, szinte már előtte tudom hogy hibáztam,és meg is lehet fogni ha jó a reakcióidőm.Én már kiábrándultam az F12010ből.
A grafika sem hengerel le. van hogy annyira egybefolynak a fakó színek,hogy nem érzékelem hol jön a kanyar pontosan.Az ellenfelek is olyan hihetetlen dolgokat tudnak művelni...
Az egészben az a jó,hogy elég könnyű "faxkodásra" és jó benne az eső rész.
de amúgy egy vicc egy jó rfactor modhoz képest.Azt tényleg gőzöm nincs milyen egy F1es kocsi,de az rfactorban egy nagyon jó alternatíva van rá
-
JColee
őstag
Én csak annyit mondok, hogy tuti bölcsész a csávó. Ír egy részt h "Newton gyermekei", de egy büdös szót nem említ, hogy milyen az F1 2010 fizikája, csak annyit, hogy ha nem vigyázol, kavicságyban kötsz ki, meg hogy CAD-ben csinálták a modelleket, és az milyen fasza pontos.
Másik, hogy baja van a kiszakadó kerekekkel. Nem tudom milyen videókat nézett, de az F1 2010ben is kiszakadnak, minden gond nélkül.Lényeg, hogy almát hasonlít körtéhez, ezért nincs ennek a szarnak se füle se farka.
Fene egye meg, most tiszta ideg lettem. -
ervin33
tag
abban igaza van a cikk irojának hogy egyikönksem tudja milyen is egy igazi f1 es gép fizikája! pl: rft2008-rft2009 rft2010 teljesen más mindegyik rft fizikája!
a hétvégi futamon nem tudok indulni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- SSD kibeszélő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest