- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Forrmell.enn
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Milyen házat vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
JColee #13060 üzenetére
CX400-at nem szoktam hallani és az is ráhagyással van. A Suberb 460-at hallottam.
A kondiknál is van különbség, hogy mekkora hőmérsékletet viselnek el, attól is függ hogyan szabályozzák be a ventit. Lehet azért is hallod a ventit, mert az egyik kondi miatt biztonságosabb venti vezérlést lőttek be. Nem mindegyik 400-as táp lesz hangos ugyanazon terhelés alatt és a tovább leszabályzott venti sem feltétlenül jelenti a táp rövidebb élettartamát, lehet hogy csak olyan cuccok vannak benne amik jobban elviselik a meleget. Ettől függetlenül a HX520-nál ismert, hogy a leszabályzott ventije káros lehet az élettartamára, de ez nem minden tápnál van így és nem is biztos, hogy mindenki belefut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Apple MacBook Air 2017 13" Intel i5 1.8GHz 8GB / 128G SSD Silver, üzletből, garanciával
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest