Hirdetés
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
nem, nem tudom a pontos szabalyokat uppolasra de azokban a topikokban ahova irni szoktam nem szeretem az ilyen felorankent uppolast, mert annak semmi ertelme, csak telefossa hozzaszolassal az egeszet.
a problema az, hogy a conio.h a borland speci cucca, es csak borland C forditoval mukodik, azaz pontosabban csak abban van benne. szoval ha devC++al fejlesztesz akkor a C vagy C++ standard konyvtaraira kell hagyatkozni, vagy keresni valamilyen libet, amit a mingw (a devc++ forditoja) le tud forditani. persze erre csak akkor van szukseg ha valami tenyel komoly programot fejlesz, menuvel, stb. mert ha nem akkor a standard C library boven eleg lesz. linux alatt a kulonbozo courses verziok ilyen libek, de nem tudom pontosan windows alatt mivel lehet ilyet csinalni. ugy emlekszem devC++ topikokban mar elojott a kerdes, nezd meg ott.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jövedelem
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xbox Series X|S
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360S
- SHOKZ headsetek
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest