Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
akrobet
üzenetére
rendben, akkor találj ki egy programozási nyelvet, aminek az értelmezőjét c#-ban írod meg. én phpban írnám, mert igazán nagyon durvát szerintem abban lehet kavarni, de ha neked c# kell, nem gond.
ha az értelmezőt c#-ban írod, akkor le fog fordulni és működni fog további függőség nélkül."Továbbá a kiindulási helyzet is az, hogy már adott a rendszer többi része, tehát valószínűleg késő lenne egy új programozási nyelvet "feltalálni" és az adatbáziskezelőt lecserélni.": az adatbáziskezelő lehet jó vagy rossz korlátozó tényező, de ha csak adatbázison keresztül kommunikálna a rendszer, akkor nem lenne gond, hogy más nyelvű modulokat faragj mellé.
"Namármost, ha én olyan szinten lennék (de nem vagyok) hogy írjak egy új nyelvet, amiben ezeket a szabályokat kellene írni, attól még nem szűnne meg a szükség a maintenance-re": ha az értelmezőt nem kell módosítani, akkor a kódot emiatt nem kell karbantartani, így az a fajta karbantartás nincs, ami akkor lenne, ha kódba vésnéd a logikát. a szabályrendszer karbantartását meg, szerintem, meg lehetne egyszerűen oldani, ha jól megmakrózod az egészet.
nem olyan nagy durranás, régi ibm gépeket assemblyben programozták, mert a makro assemblere mocskos jól volt megfaragva.
hasonlót, kicsit kisebb léptékben, csináltam magamnak nemrég, megvolt egy nem alvós hétvége alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Revolut
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest