Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Teljesen jó itt is

Hibaüzenet nincs.
A tünetek:
Asztalra tett parancsikonból való indításnál elsőre hol fehér oldal+töltő karika ezerrel a végtelenségig, vagy azonnal betölt. Ez teljesen random. Ha betölt is van hogy minden megy flottul, van meg hogy hiába kattint a user a két menüpontból (engedély olvasás / létrehozás) bármelyikre, meg se makkan. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi és mikor fog történni.Chrome, Tűzróka és Opera mindegyik flottul nyitja az oldalt, ámde ezek alatt, mint írtam az LDAP azonosítás sajnos nem megy (nekem nem sikerült életre keltenem és mivel az IE a támogatott program nem is tehetik fel az említetteket a userek a gépeikre).
Nézegettem a network részt, de ezerrel megy a pending... Semmi válasz a servertől. Ugyanakkor a server ping-re és más böngészők kéréseire is azonnal reagál...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs