Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Python nem olvas unicode-ot (tudtommal), de ebben az esetben nincs is jelentősége, mivel egy alapjában véve ASCII, max. Latin1 kódkészletű logon kellett végigmászni.
Ha a C#/Java/stb. ráerőszakolja a unicode-ot és ettől lassú valamennyi, az számomra közömbös, nem fogom a többihez lassítani a pythont csak azért, hogy a tesztben esetleg azonos feltételekkel induljanak.
Nem csak a .net verziót, hanem valamennyi kipróbált változatot sokszor futtattam, részben mert virtuális gépen fut, részben mert az op.rendszer cache, illetve a futtató rendszerek saját bufferelési módszerei is befolyásolhatják az eredményt. Az eltérés következetesen megmaradt.
Mérni, amikor pontosabban akartam, akkor a programon belülről, induláskor tároltam az időt, befejezéskor is és a kettőt egymásból kivonva számoltam ki, hogy mennyi ideig futott, jelentősebb eltéréseknél meg csak kívülről, a linux time parancsával.
Mielőtt még beleesnél abba a hibába, hogy "de az interpreter/vm indításának idejét is hozzámérem", jelezném, hogy nem egy-két másodperces eltérésekről van szó. A futtató környezet indítása nem több 1-2 mp-nél még a leglassúbb rendszer esetében sem, a fordítást meg max. a python esetében mérem bele, mivel az mindig forráskódból fut, a java, C#, haskell, erlang elvileg minimum bájtkódból indulnak, a haskell ráadásul futtatható binárist készít, elvben gépikódra fordítva... (és eddig az tűnt a leglassabbnak)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest