- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Az analizis azert nem "a" matek": ezt a matematikusok tudják, de az egyetemen a tárgyösszevonások következtében van, hogy analízisnek hívják. végülis ez egy lényegtelen körülmény.
anno nekem úgy kezdték a matekot, hogy itt van 5 mondat from peano, ezt elhisszük, minden mást bizonyítunk. a gyerekemnek úgy indítottak, hogy valós számok halmaza meg test. nekem volt 3 félév analízisem (az tényleg analízis volt), két félév numerikus analízisem, két félév lineáris algebrám, két félév "bevezető fejezetek a matematikába" (ez valójában algebra volt), két félév valószínűségszámítás, két félév matematikai statisztika. És ez csak a matek matek volt, a mateknak a számítástechnikához közelebbi része még pluszban jött rá, úgymint matematikai logika, és a következményei, mestint, progmódszertan, stb.
(#8194) Jim Tonic: hehe, így jártál
egyébként a tavalyi statisztikát láttam, a villanytanra felvett diákok jobb belépő felmérőt írtak, mint a mérnökinfósok. lényegesen. a villanytanosok dolgozateredményéből a gauss görbe ott volt, ahogy a tanszék elvárta, a mérnökinfósoknál lényegesen alatta. főleg fizikából.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest