Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Nem nehezebb, inkább úgy fogalmaznék hogy más.
SZVSZ a C jellemzően hardverközeli, vagy operációs rendszer szintű programok írására való. Üzleti alkalmazásokat manapság nem C-ben írják.
A C egy struktúrált, moduláris programozási nyelv, míg a Java egy objektum-orientált nyelv. Ez a nagy különbség a két nyelv (és környezet) között.Bár én annak idején Pascalon (és Basic) nevelkedtem és strukturált elveket tanultam először, mégis azt mondom hogy az objektum-orientált gondolkodás és programozás hatékonyabb az üzleti alkalmazások fejlesztését tekintve. Ez persze az én véleményem és biztosan lehet jó progikat írni strukturált programozás elvek alapján is.
A C-t manapság gyakran arra használják hogy a programozás alapjait megtanítsák. A népszerű nyelvek legtöbbje C-szerű szintaxist használ. Pl egy for ciklus szintaktikailag ugyan úgy néz ki C-ben mint Javában.
Ha teljesen az elején tartasz és még nem programoztál akkor célszerű lehet a szintaxis megtanulása miatt C-ben kezdeni. De pl ne akarj Windows 8.1-re grafikus felületű programot írni. Nem arra való.
Ha kell segítség szívesen segítek, privátban keress meg ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi