Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- TCL LCD és LED TV-k
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Nem nehezebb, inkább úgy fogalmaznék hogy más.
SZVSZ a C jellemzően hardverközeli, vagy operációs rendszer szintű programok írására való. Üzleti alkalmazásokat manapság nem C-ben írják.
A C egy struktúrált, moduláris programozási nyelv, míg a Java egy objektum-orientált nyelv. Ez a nagy különbség a két nyelv (és környezet) között.Bár én annak idején Pascalon (és Basic) nevelkedtem és strukturált elveket tanultam először, mégis azt mondom hogy az objektum-orientált gondolkodás és programozás hatékonyabb az üzleti alkalmazások fejlesztését tekintve. Ez persze az én véleményem és biztosan lehet jó progikat írni strukturált programozás elvek alapján is.
A C-t manapság gyakran arra használják hogy a programozás alapjait megtanítsák. A népszerű nyelvek legtöbbje C-szerű szintaxist használ. Pl egy for ciklus szintaktikailag ugyan úgy néz ki C-ben mint Javában.
Ha teljesen az elején tartasz és még nem programoztál akkor célszerű lehet a szintaxis megtanulása miatt C-ben kezdeni. De pl ne akarj Windows 8.1-re grafikus felületű programot írni. Nem arra való.
Ha kell segítség szívesen segítek, privátban keress meg ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ERŐS, GARANCIÁS PC
- Acer Nitro ANV16-41 16" 1920x1200 Ryzen 7 8845HS 16/32Gb ram 1TB SSD + RTX 4060 8Gb 2027-ig gari
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Wiim Amp Ultra Silver For Sale!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest