Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Köszönöm a segítségeket, lehet majd ha időm lesz akkor érdemleges előadásokat meg fogok látogatni

Esetleg nincs itt valaki, aki Óbudai Egyetemen vagy ELTE-n koptatja az iskolapadot releváns szakon? Hátha egyszerűbb lenne megtudnom mikor milyen előadások vannak/lesznek
Persze nem most július közepén... Majd... 
Továbbá mint ahogy említettem korábban nemrégen kezdtem programozói pályafutásom autodidakta tanulási módszerrel. Nos eddig NetBeanst használtam, de sokat olvastam más IDE-kről is... Kérdésem az lenne, hogy mit ajánlatok, melyik IDE-be mélyüljek el inkább, melyik az amivel későbbiekben jobban járok (esetleges céges munkavégzés esetén). Intellij IDEA vagy Eclipse? A napokban sokat olvastam mindkettőről és kicsit az Intellij felé húzok, de azért megkérdezem itt is, hátha kapok értékes véleményeket, ami segít a döntésben.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest