-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #7652 üzenetére
Szerintem félreértettük egymást.
Vagyis rosszul fogalmaztam. Úgy értettem a komoly szintet, hogy dolgoztam már benne, pénzért. Én úgy vagyok mindig egy melóval amit kínálnak nekem, hogy vagy van akkora tudásom abban a témakörben amit megkövetel a meló, hogy rábólintsak rögtön, vagy nincs, akkor a megrendelő dönti el, hogy akar-e alkalmazni. Persze ahol komoly a tét, ott nem vállalom, ha nem tudom 100%-osan.
Tehát, ha valamiben dolgoztam, legyen most Java. Java-ban pl. 3 dolgot írtam eddig, abból 2 játék (igaz, nagyon egyszerű játékok, de játék), egy pedig egy C#-os progi portja volt. Mivel ezekért kaptam pénzt, meg nem is volt akkora felelősség, hogy azt mondjam, bocs, de nem tudom, és meg is tudtam őket sikeresen csinálni, így én magam számára elkönyveltem azt, hogy ezeket a területeket, amiket lefedtek ezek a progik ismerem. Nem profin, de ismerem.
Ugyanígy C#. 2 Windows Phone-os alkalmazás, egy Windows 8-as (jó, az nem C# vót') és kismillió Win desktop. Itt pl. kb. mindig a Bing Maps API-t használtam, ki merem magamról mondani, hogy szinte álmomból felverve lekódolok egy alap Maps progit WP8-ra. De mondjuk az nem is egy bonyolul feladat, de az a bizonyos terület megvan. Ja, plusz volt még egy ASP.NET-es is ami pénzes volt, de az nem haladt sokat.
Webes szinten inkább azt mondanám, hogy HTML CSS JS-t nagyon vágom, az összes közül ezeket a legjobban. Persze itt megint lehet azt mondani, hogy eddig W3Schools-ról lestem sok mindent, meg szoktam alap dolgokat kérdezni, néha hülyeségeket mondani, de összességében elmondható, hogy azért megy a dolog elég rendesen.
Tehát ezt a komoly szintet úgy értem, hogy nagyon sok programozási nyelvben aktívan megfordulok, néhány részeit jól, néhány részeiket nem annyira jól ismerem, de azért nagy vonalakban megy, és tudom, hogy hogyan kell őket tanulni.
Na, de fáradt vagyok, lehet nem ez életem fogalmazása, de szvsz a lényeg megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest