- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Objektívek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #7652 üzenetére
Szerintem félreértettük egymást.
Vagyis rosszul fogalmaztam. Úgy értettem a komoly szintet, hogy dolgoztam már benne, pénzért. Én úgy vagyok mindig egy melóval amit kínálnak nekem, hogy vagy van akkora tudásom abban a témakörben amit megkövetel a meló, hogy rábólintsak rögtön, vagy nincs, akkor a megrendelő dönti el, hogy akar-e alkalmazni. Persze ahol komoly a tét, ott nem vállalom, ha nem tudom 100%-osan.
Tehát, ha valamiben dolgoztam, legyen most Java. Java-ban pl. 3 dolgot írtam eddig, abból 2 játék (igaz, nagyon egyszerű játékok, de játék), egy pedig egy C#-os progi portja volt. Mivel ezekért kaptam pénzt, meg nem is volt akkora felelősség, hogy azt mondjam, bocs, de nem tudom, és meg is tudtam őket sikeresen csinálni, így én magam számára elkönyveltem azt, hogy ezeket a területeket, amiket lefedtek ezek a progik ismerem. Nem profin, de ismerem.
Ugyanígy C#. 2 Windows Phone-os alkalmazás, egy Windows 8-as (jó, az nem C# vót') és kismillió Win desktop. Itt pl. kb. mindig a Bing Maps API-t használtam, ki merem magamról mondani, hogy szinte álmomból felverve lekódolok egy alap Maps progit WP8-ra. De mondjuk az nem is egy bonyolul feladat, de az a bizonyos terület megvan. Ja, plusz volt még egy ASP.NET-es is ami pénzes volt, de az nem haladt sokat.
Webes szinten inkább azt mondanám, hogy HTML CSS JS-t nagyon vágom, az összes közül ezeket a legjobban. Persze itt megint lehet azt mondani, hogy eddig W3Schools-ról lestem sok mindent, meg szoktam alap dolgokat kérdezni, néha hülyeségeket mondani, de összességében elmondható, hogy azért megy a dolog elég rendesen.
Tehát ezt a komoly szintet úgy értem, hogy nagyon sok programozási nyelvben aktívan megfordulok, néhány részeit jól, néhány részeiket nem annyira jól ismerem, de azért nagy vonalakban megy, és tudom, hogy hogyan kell őket tanulni.
Na, de fáradt vagyok, lehet nem ez életem fogalmazása, de szvsz a lényeg megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Autós kamerák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest