Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
Hali.
Nekem egy Delphi 6 kérdésem van.
Nem tudom ugyanis hogyan tudok például az Edit1 helyett EditX (változóval) hivatkozni az edit mezőkre.
Azt akarnám megoldani, hogy X értékét változtatva tudjak feltölteni egy rakás Edit mezőt tartalmakkal.Próbáltam Edit(X) formában is úgysem fogadta el.
Valaki írja le nekem pls., mert alig jutok nethez és nem tudom kikeresni ennyi idő alatt a választ.
Majd benézek, ha tudok, hogy jött-e vmi. válasz.Ja és a súgója olyan mintha nem is ehhez a programhoz írták volna.. létezik, hogy valami speciális verzióban van meg a delphi-m ??
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest