Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Halihó!
Kreatív fórumtársakat, ötleteket keresek

PTI-s Szakdoga témát kell választanom, aminek sok köze van a programozáshoz. Szeretnék belevinni egy kis elektronikát, műszaki tartalmat is.
Először én is adatbázis témát akartam választani, de a tanárok sorra fakadtak ki, mert mindenki a DB-ket, webes technológiákat hajkurássza, és tele van a hócipőjük a sablon dogáktól.
Így elővettem rádióamatőr Énem, ki szeretnék gondolni valami okosat, amihez felhasználok c# programozást, portokon vezérlést, pici elektronikai tervezést is.Pl. Robotika, léptetőmotorok vezérlése programból, PC kommunikáció mérőműszer fejekkel, aminek adatait a gép feldogozza, stb stb.
Tudom, hogy nekem kell kreatívnak lennem, de mégis sok ember sok jót tud mondani. Lehet nem is jut most eszembe olyan, amiben jó vagyok, de elsiklok felette tervezéskor. Ötleteket várok, számítok rátok

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest