Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Én 1995 óta dolgozom a szakmában. Autodidaktaként tanultam a programozást és az informatikát, majd elvégeztem egy felsőfokú OKJ tanfolyamot és rendszerprogramozó végzettséget szereztem. Aztán úgy alakultak a dolgok hogy csoportvezető, majd osztályvezető lettem a szakmai életutam volt a bizonyítvány. Viszont most már nem elég ez. Eljött az idő amikor a vállalat bejelentette hoyg diploma nélkül nincs státuszom tudhatok bármit, bárhogyan. Beíratkoztam műszaki informatika szakra és megszereztem a BSC diplomát, most meg a nyelvvizsgára készülök....mindezt 40 éves fejjel.
Annak idején 95-ben amikor OKJ tanfolyamot végeztem akkor kellett volna diplomát szereznem, nem 40 éves fejjel 3 gyerek mellett vizsgákra készülni, diplomamunkát írni stb....
Tanulj csak! Megéri hidd el!
Ja és szeptembertől MSC-re fogok járni, bár ezt már senki nem várja el tőlem, de belejöttem a tanulásba!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest