-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Még a maszek programozók is elkérik a pénzüket elég rendesen. Van egy tanárom aki maszekol, és többszörösét keresi meg 1-1 pár napos munkával mint a havi fizetése.
Alapvetően minden nyelv nehéz. A programozás olyan mint a művészet. Lehet rajzolgatni vele pálcikaembereket egy táblára, de lehet tájképeket is festeni akár. Egy nyelv bonyolultsága nyilvánvalóan attól függ, hogy mire akarod használni. Én például egy egyszerűnek ismert nyelven írtam black jack játékot (Pascal), de még sem volt egyszerű mert kellett egy kezdő szintű MI. Ezzel szenben egy 2player-es Tennis játékot írt osztálytársam, ahol az egyszerű paintes grafika volt csak a nehezebb része, és csak pixeleket tologatott események hatására. Én ennek ellenére csak konzolosan dolgoztam, mindenféle grafika nélkül, élve az ASCII tábla adta lehetőségekkel. Szóval ezt így nehéz megmondani, hogy a C nehéz nyelv-e. Bocsi, kicsit hosszú lett az írásom
XNA-ról annyit találtam, hogy a Microsoft hivatalos játék fejlesztő környezete Xbox-ra, WinMo-ra, és Windows-ra.
Keresgéltem PS3 programozási leírást, hirtelen amit találtam, hogy MultiCore Cell programming az alapja, ami 3 számomra ismeretlen környezetre épül, Linux rendszeren, illetve ha jól sejtem kell hozzá PS3 dev-tool.
A Wii-s környezet emulatorral dolgozik, és Windows-Linux cross platformos.
Óvatos tipp, ha több platformú játékot akarsz, akkor Android-iOS -ben gondolkodj. Android könnyen fejleszthető Javaban, iOS pedig szintén C-t használ, és mind2 kiválóan megy Windows alól.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Witcher topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MPG Z490 GAMING PLUS + Intel Core i7-10700K 8-Core 3.8GHz LGA1200 + Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB)
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest