Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Még a maszek programozók is elkérik a pénzüket elég rendesen. Van egy tanárom aki maszekol, és többszörösét keresi meg 1-1 pár napos munkával mint a havi fizetése.
Alapvetően minden nyelv nehéz. A programozás olyan mint a művészet. Lehet rajzolgatni vele pálcikaembereket egy táblára, de lehet tájképeket is festeni akár. Egy nyelv bonyolultsága nyilvánvalóan attól függ, hogy mire akarod használni. Én például egy egyszerűnek ismert nyelven írtam black jack játékot (Pascal), de még sem volt egyszerű mert kellett egy kezdő szintű MI. Ezzel szenben egy 2player-es Tennis játékot írt osztálytársam, ahol az egyszerű paintes grafika volt csak a nehezebb része, és csak pixeleket tologatott események hatására. Én ennek ellenére csak konzolosan dolgoztam, mindenféle grafika nélkül, élve az ASCII tábla adta lehetőségekkel. Szóval ezt így nehéz megmondani, hogy a C nehéz nyelv-e. Bocsi, kicsit hosszú lett az írásom
XNA-ról annyit találtam, hogy a Microsoft hivatalos játék fejlesztő környezete Xbox-ra, WinMo-ra, és Windows-ra.
Keresgéltem PS3 programozási leírást, hirtelen amit találtam, hogy MultiCore Cell programming az alapja, ami 3 számomra ismeretlen környezetre épül, Linux rendszeren, illetve ha jól sejtem kell hozzá PS3 dev-tool.
A Wii-s környezet emulatorral dolgozik, és Windows-Linux cross platformos.
Óvatos tipp, ha több platformú játékot akarsz, akkor Android-iOS -ben gondolkodj. Android könnyen fejleszthető Javaban, iOS pedig szintén C-t használ, és mind2 kiválóan megy Windows alól.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Router gondok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs