Hirdetés
- 
			  PROHARDVER!  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lumosnina tag Sziasztok! Társakat keresnék az xHTML-CSS-PHP programnyelv tanulásához. Jelenleg EÜ dolgozó vagyok, de ezen minél hamarabb változtatni szeretnék. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Sok a meló, sok a kiégett kolléga, sok az egy kalap alá vett kritika, amivel engem is azonosítanak...tehát: Sok a meló, sok a kiégett kolléga, sok az egy kalap alá vett kritika, amivel engem is azonosítanak...tehát:mivel már régóta érdekel a weblap készítés/programozás, elkezdtem egyedül, oktatóvideók segítségével tanulni, de még jobb lenne, ha lennének "kézzel fogható" segítségeim is, vagyis TE, aki szintén szeretnél Weboldalakat szerkeszteni/programozni  Egy ismerősöm, aki alapvetően magától tanulta ezt, papírok nélkül is el tudott helyezkedni kisebb cégeknél, és jobban keresett mint én. Ma már kinőtte magát, a Morgens Design-nak dolgozik. Én is valami hasonlóra pályázok. Sulit is szívesen végeznék, elsősorban OKJ, mert nem tudnám finanszírozni a fősulit, meg ilyeneket. Várom minden kedves tanulni vágyó, és tanítani szerető "önkéntes" jelentkezését!  
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Sok a meló, sok a kiégett kolléga, sok az egy kalap alá vett kritika, amivel engem is azonosítanak...tehát:
 Sok a meló, sok a kiégett kolléga, sok az egy kalap alá vett kritika, amivel engem is azonosítanak...tehát: