Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumosnina
tag
Sziasztok!
Társakat keresnék az xHTML-CSS-PHP programnyelv tanulásához. Jelenleg EÜ dolgozó vagyok, de ezen minél hamarabb változtatni szeretnék.
Sok a meló, sok a kiégett kolléga, sok az egy kalap alá vett kritika, amivel engem is azonosítanak...tehát:
mivel már régóta érdekel a weblap készítés/programozás, elkezdtem egyedül, oktatóvideók segítségével tanulni, de még jobb lenne, ha lennének "kézzel fogható" segítségeim is, vagyis TE, aki szintén szeretnél Weboldalakat szerkeszteni/programozni
Egy ismerősöm, aki alapvetően magától tanulta ezt, papírok nélkül is el tudott helyezkedni kisebb cégeknél, és jobban keresett mint én. Ma már kinőtte magát, a Morgens Design-nak dolgozik. Én is valami hasonlóra pályázok.
Sulit is szívesen végeznék, elsősorban OKJ, mert nem tudnám finanszírozni a fősulit, meg ilyeneket.
Várom minden kedves tanulni vágyó, és tanítani szerető "önkéntes" jelentkezését!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest