- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Gyuri16 #5019 üzenetére
megprobalhatok osszerakni egy ilyet, bar igy hirtelen nem sok jut eszembe, hasznalat kozben szoktak elojonni, de pl itt van egy jo kis lista (en is irtam bele nehany hozzaszolast
)
ja tenyleg, azt elfelejtettem irni pedig akartam, hogy debugban sajnos a vim nagyon gyenge, vannak pluginek hozza, de ebben a VS vagy barmelyik masik IDE fenyevekkel lehagyja. mondjuk en szeretem a gdb-t, szoval ez nekem nem olyan orult nagy problema
igen, a kodformazas nagyon jo, en mindennap tobbszor hasznalom a >> es << parancsokat (aktualis sor balra/jobbra indentalasa)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bittorrent topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest