Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
adamtoth91
csendes tag
Sziasztok. Nagyon reménytelenül fordulok megint hozzátok habár itt mindig megtaláltam amit keresek de amit most szeretnék az egy nagyon egyedi kérés szerintem. Egy olyan program kellene amivel az ltp porton a kivezetéseket billentyűzeten keresztül zudom kapcsolgatni. Szóval az LTP portra 8 relét csatlakoztatnék és különböző gombok lenyomásával a billentyűzeten tudom őket kapcsolgatni. A legjobb az lenne ha csak addig zár a relé ameddig nyomom a gombot. Utána autómatikusan kinyit. Remélem valaki már találkozott ilyen progival vagy tud rá megoldást találni.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő