- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamtoth91
csendes tag
Nagyon ül a topik.
-
adamtoth91
csendes tag
Sziasztok. Nagyon reménytelenül fordulok megint hozzátok habár itt mindig megtaláltam amit keresek de amit most szeretnék az egy nagyon egyedi kérés szerintem. Egy olyan program kellene amivel az ltp porton a kivezetéseket billentyűzeten keresztül zudom kapcsolgatni. Szóval az LTP portra 8 relét csatlakoztatnék és különböző gombok lenyomásával a billentyűzeten tudom őket kapcsolgatni. A legjobb az lenne ha csak addig zár a relé ameddig nyomom a gombot. Utána autómatikusan kinyit. Remélem valaki már találkozott ilyen progival vagy tud rá megoldást találni.
Előre is köszönöm. -
adamtoth91
csendes tag
Heló mindenkinek. Bocsánat hogy beleszólok a beszélgetésekbe de már több mint egy hete kutatok egy program után. Szretném a robotomat laptopról távirányítani interneten keresztül. Ezt úgy gondoltam hogy egy laptop van a roboton ami irányítja azt és egy másik gépről irányítom ezt. Nem tudom hogy létezik e egyáltalán ilyen program vagy ha nem létezik akkor létre lehet e hozni ilyet. Ha valaki tud segíteni vagy van ötlete kérem segítsen mert így sokkal egyszerűbb lenne a járgány irányítása és ősszetettebb feladatokat is meg lehetne vele csinálni. Nagyon előnyös lenne olyan szempontból is hogy nem kell méregdrága bonyolult távirányítókat venni hanem egyszerűen a programon keresztül tudjuk irányítani a másik laptoppal ellátott gépet. Előre is köszönöm mindenkitől és mégegyszer elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest