Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Van egy CRON-om, ami batch-ekben 100-asával küldi tranzakcióban az SQL-eket. Ezek egymástól nagyjából függetlenek, szóval ha elakad az egyik, akkor a többinek van értelme továbbmennie. Elvileg így tehermentesítjük írás szempontjából a szervert, legalábbis exkolléga szerint ezt így kell. Most belefutottam egy olyanba, hogy egyszer out of range errorral száll el a CRON, másszor meg deadlockal. Az első esetben nincs értelme újrapróbálni, csak naplózni az SQL-t, és mehet commit a tranzakcióra, a második esetben viszont jó, ha elszáll az egész, mert akkor később újrapróbálja a CRON. Ezeket a scenariokat szeretném szétválasztani, de ha már itt tartunk, akkor jó lenne a kapcsolat megszakadásakor is ugyanúgy újrapróbálni, és még nem tudom milyen esetek vannak, amikor van értelme. Láttatok már ilyen kódot, ami szétválasztja az olyan PDOException-öket, ahol van értelme újrapróbálni, és ahol nincsen? Így fapados megoldásnak az tűnik, ha ellenőrzöm az error code-ot vagy az sqlstate kódot, és az alapján a dokumentációból megcsinálom az if-elset, de ha már van készen valakinél ilyen, akkor feleslegesen nem csesznék el rá egy napot... SO-n próbáltam már keresni, semmi eredmény, feltettem kérdésnek is, de a sok hülye lehurrogott, hogy így szar úgy szar, amit csinálunk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gaming notebook topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest