Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- reMarkable - paper tablet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
válasz
AssAssynn #20007 üzenetére
Én sem vagyok matekzseni, sőt, elég távol állok ettől, de 30 éve foglalkozom szoftverfejlesztéssel. A szoftverfejlesztés összetett dolog, sok mindent kell megtanulni, érteni, felfogni záros időn belül ahhoz, hogy használható dolgokat tudj produkálni. Ha nem elég magas az IQ, akkor szinte lehetetlen, illetve ha idősebb korban vagy, akkor sokkal nehezebb egy csomó új dolgot megtanulni.
Olyat már láttam, hogy valaki 20-25 éves korában váltott szoftverfejlesztésre, és sikerült neki a dolog, műszaki főiskola, egyetem, mindenféle komolyabb műszaki háttér nélkül. 30, 40 év felett egy ilyen példát sem láttam még. Ami persze nem jelenti azt, hogy ilyen eset nincs, de hogy ritka az ilyen, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Gitáros topic
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest