- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
....ez se jött be szerintem tippre kaptak ide meg tényleges teszt dev irányból érkezőt.

Hiába a 1,5 év gyakornoki téma ha fel se hívnak cégen belül meg minden le van állítva kb ami nem oda meg junior pénzre jön medior állítólag...
Erősen rossz döntésnek tűnik, hogy csúsztattam a záróvizsgán egy aktív félévvel önköltségre, hogy legyen október végéig jogviszonyom legalább a jelenlegi gyakornoki melóhoz. Ha tudom, hogy tényleg nem lehet semmit találni inkább elvégeztem volna egy karosszéria fényezőit a köztes időben.
41leadott jelentkezés, full angol cv, céges projektek anonimizálva megemlítve az elmúlt 1,5 évből és ebből lett 2db interjú az is mind cégen belül. Webstackes piacc kvázi meghalt újként el kell temetni, beágyazott fejlesztőből meg sehova nem kellett soha junior kb. Szakközép + egyetem kb megy a kukába ha így folytatjuk és jön valami offtopic szakma amivel lehet is helyezkedni.

Érdemes lenne dobni a webstacket azon gondolkozok és fullban beállni valami nagyon másra. Cloud based cuccok még mindig mennek, itthon mekkora a felvevő piac egy AWS+Go kombóra tippre?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

41leadott jelentkezés, full angol cv, céges projektek anonimizálva megemlítve az elmúlt 1,5 évből és ebből lett 2db interjú az is mind cégen belül. Webstackes piacc kvázi meghalt újként el kell temetni, beágyazott fejlesztőből meg sehova nem kellett soha junior kb. Szakközép + egyetem kb megy a kukába ha így folytatjuk és jön valami offtopic szakma amivel lehet is helyezkedni.