- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Ez most egy kicsit furcsa kérdés lesz, de azért csak had kérjek róla véleményt.
UDP-ről olvastam az rfc768 és 1122-t. Ugyan explicite nincsen kijelentve, hogy tilos egymást követő csomagoknak összeragadniuk, de az udp csomagokban ott van egy hosszúság, és szerintem elvárható, hogy az is tiszteleben legyen tartva. Például egymás után 2 csomag ugyan arról a forrásról érkezik be ugyan arra a cél címre, és az egyik 4 byte hosszú, a másik 8. Ha a fogadó állomás egybe ragasztja őket 12 byte-ra, az szerintem protokol sértés. De ebben a kérdésben a ti véleményeteket is szeretném kikérni. Ha valaki úgy gondolja, nem protokol sértés, miért gondolja úgy?
Linux Ubuntu 22 alatt ellenőriztem, az udp csomagok abban a környezetben nem ragadnak össze.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest