Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
A redis belül single theaded, kivéve IO, de a probléma szempontjából teljesen mindegy, hogy belül milyen a kiszolgálási modellje valaminek, nyilván nem thread-per-request redis esetében. Ne tévesszen meg, hogy van embedded változata is, legtöbben nem így hasnálják, én se. Emvy a problémára teljesen adekvát, bevált megoldásokat írt elosztott rendszerekre, sokprocesszes környezetre. Én hazelcastet, redist és zookeepert használtam hasonlóra, de rdbms alapon is implementáltam már szemafort lockokkal, de az költséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest