Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Köszönöm a választ! A file megnyitásakor is ezt írja ki(magyarul*):
"Az alkalmazás előző verziójával létrehozott adatbázis nem nyitható meg."Ez érthető és világos beszéd(ill. írás). Nálam azért került elő, mert egy win xp-n létrehozott vb6 projektet szeretnék újraírni(azt még nem döntöttem el, hogy Vb.net-ben, vagy C#-ban). Az említett file nem az én művem volt. Csak felhasználtam. De mind1. Leírtam az esetet, mert hátha más is belefut ebbe a problémába. És akkor már meg lesz a megoldás, ha ide téved.
* mi lenne, ha pl. az MS is lex@rná a magyar ügyfeleket(is, másik X népekkel egyetemben), és azt vallaná, amit ti: hogy az angol 1 felsőbbrendű nyelv. Aki számítógépet, okos telót, akármit akar használni, tanuljon meg angolul. Nem bajlódna pl. magyar win, vagy office verziókkal, semmivel. Főleg nem magyar helyesírást ellenőrző office alkalmazásokkal. Megtehetné, de mégsem teszi meg. Sőt! Inkább az felé megy, hogy ezeket a nyelveket is támogassa. Az én angol tudásom pl. kimerül abban, hogy az írott szöveget sacc/kb megértem. Ha mégsem, akkor meg fordítót használok. Pár hete/hónapja volt szó róla, hogy a google mennyire dicsekszik azzal, hogy milyen gyorsan produkál találatot a keresőjével. De pl. a google translate-nél van sokkal jobb/használhatóbb fordító is in'ggyyééé. Itt már meglátszik, hogy 1 emberke(vagy 1 csipet-csapat) nem érthet mindenhez(főleg nem profi módon).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Garmin Forerunner 965 - 1 hónap garanciával
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 Videokártya
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest