- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós kamerák
- VGA kibeszélő offtopik
- DUNE médialejátszók topicja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #18055 üzenetére
Köszönöm a választ! A file megnyitásakor is ezt írja ki(magyarul*):
"Az alkalmazás előző verziójával létrehozott adatbázis nem nyitható meg."Ez érthető és világos beszéd(ill. írás). Nálam azért került elő, mert egy win xp-n létrehozott vb6 projektet szeretnék újraírni(azt még nem döntöttem el, hogy Vb.net-ben, vagy C#-ban). Az említett file nem az én művem volt. Csak felhasználtam. De mind1. Leírtam az esetet, mert hátha más is belefut ebbe a problémába. És akkor már meg lesz a megoldás, ha ide téved.
* mi lenne, ha pl. az MS is lex@rná a magyar ügyfeleket(is, másik X népekkel egyetemben), és azt vallaná, amit ti: hogy az angol 1 felsőbbrendű nyelv. Aki számítógépet, okos telót, akármit akar használni, tanuljon meg angolul. Nem bajlódna pl. magyar win, vagy office verziókkal, semmivel. Főleg nem magyar helyesírást ellenőrző office alkalmazásokkal. Megtehetné, de mégsem teszi meg. Sőt! Inkább az felé megy, hogy ezeket a nyelveket is támogassa. Az én angol tudásom pl. kimerül abban, hogy az írott szöveget sacc/kb megértem. Ha mégsem, akkor meg fordítót használok. Pár hete/hónapja volt szó róla, hogy a google mennyire dicsekszik azzal, hogy milyen gyorsan produkál találatot a keresőjével. De pl. a google translate-nél van sokkal jobb/használhatóbb fordító is in'ggyyééé. Itt már meglátszik, hogy 1 emberke(vagy 1 csipet-csapat) nem érthet mindenhez(főleg nem profi módon).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sorozatok
- E-roller topik
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest