Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Az SSH része a windowsnak egy ideje.
Ahogyan a curl is, szóval igazad van, mondjuk egy OpenSSL jobb példa lett volna.SSH miatt egy komplett linux alrendszert feltenni szerintem hulla felesleges.
Egyetlen alkalmazásért tényleg felesleges lenne, de arra akartam rávilágítani, hogy ha már úgyis ott van a fejlesztőknek szánt Linux alrendszer a Windowsba integrálva, akkor érdemes azt használni, amikor előnyöket nyújt. Mondanám ezt, hogy biztosan azért érzem így, mert egyes tooljaink mindkét platformon futnak, így egyszerűbb VS + CMake párossal egy helyen fejleszteni, de előbb használtam WSL-t, minthogy a Linux bejött volna célplatformként, és előtte pedig a Cygwin-MinGW párost sok-sok éven át.Fejlesztéshez oké, de én sem látom mi értelme lenne mondjuk egy total commandert vagy egy bármilyen más sima desktop appot telepítő helyett konténerből futtatni.
Egy mindennap használt desktop alkalmazást szerintem sem lenne értelme így futtatni, azt fel kell telepíteni vagy natívan Windowsra, vagy WSL/WSLg alá, és használni. De egy háttérben futó szolgáltatás mehet konténerből, vagy egy olyan desktop alkalmazás, amit néhanapján se használ az ember, annak a linuxos változata mehet konténerből, amikor szükség van rá, és aztán használat után eldobod a konténert.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brave
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest