Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #17643 üzenetére
Hát én sem látom értelmét a vitatkozásnak, mert teljesen más a felfogásunk. Egyszer belinkeltem ezt. És ezt a választ kaptam rá. A fekete doboz(amit nevezzünk csak elméletnek) tartalma érdekelje csak a "szakikat". Engem, mint laikust a kimenet érdekel(vagyis a gyakorlat). De ebben a témakörben programozói kimenet gyakorlatilag nem is létezik(ill. gyakorlatilag csak annyiból áll, hogy izolálni kell a gépet). A nem létező kimenet == zéró teljesítmény.
Információbiztonság!? Miért? Van olyan is? Sztem. csak akkor, ha valaki nem kapcsolja be a számítógépet.
>hogy majd biztos emiatt is lenézlek...
Nem pályázom a kegyeidre.
Az én "programozói" kimeneteimet meg lehet többek között itt, valamint itt nézni. Ahogy látom neked nincs olyan, amit meg lehet nézni, úgyhogy én ez miatt nézlek le. De ez meg gondolom téged nem érdekel(holott te lennél a "szaki"). Szóval zsákutca... Teljesen más az értékrendszerünk.
Ehhez a témakörhöz mostanában nem szólok hozzá. Inkább csak ilyen témaköröket érintően szólok hozzá. Vagyis, ha valami újat készítek, vagy frissítek. Mert laikus létemre engem csak a gyakorlat érdekel.
Na pá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest