- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Igen, az a gondolat van fejlődőben továbbra is. Az ottani történet megoldása azóta az lett, hogy béreltem szervert, vettem win 10 kulcsot, és XP-k futnak program példányonként dedikáltan. Működni éppen működik, és most már így marad. Hanem a jövőre vonatkozóan jobb lenne, ha lehetne win 10 alatt nyersen futtatni, nem kellene fél tucat xp hozzá, csak azért, hogy minden program példánynak lehessen dedikált desktopja, mert anélkül nem tudok virtuálisan egér kurzorozni, meg klikkentési eseményeket küldeni (pláne nem adatokat beírni). Xp óta számos dolog szigorítva lett, win 10 alatt már ablakot előtérbe hozni sem tudok. Xp alatt működik utoljára.
Bérelt szerverre nem tudok USB-s eszközt dugni. Ha az járható út lenne, fognék valami pic boardot, és régen összeraktam volna. Zéró problémám lenne vele. Azt kellene kiváltani tisztán szoftveresen. File system nice, hanem nekem keyboard meg mouse kellene
Ha jól értettem, semmi épkézláb up-to-date dokumentáció nem létezik publikusan elérhetően?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Szinte új! Xiaomi Watch S1
- FELTŰNŐ EXTRA! ThinkPad T480 - i5-8350U I 16GB I 512GB I Wi-Fi 6 I HU világítós I LTE I Dupla akku!
- Redmi note 14 pro 5G
- Precision 7540 27% 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest