-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryan_Sanchez
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni email küldéshez weboldalról.
Van egy egyszerű, statikus weboldal, sima webtárhelyre feltöltve.
Ezen van egy html form, amiről email szeretnék küldeni.
Tudom, ez már szerveroldali backend kódot igényel, szóval szükségem lesz egy webszerverre.Találtam egy php kódot (nem tudok php-be programozni). Ez valid, hogy ilyen egyszerű? (most a validálást hagyjuk)
Amiket még találtam kódokat, mindegyikhez állítani kelett smtp kiszolgálót, felhasználónév + jelszó párossal.
Hogyan lehetne megoldani a legyszerűbb és modernebb módon?Előre is köszönöm!
<?php if(isset($_POST['submit'])){ $to = "email@example.com"; // this is your Email address $from = $_POST['email']; // this is the sender's Email address $first_name = $_POST['first_name']; $last_name = $_POST['last_name']; $subject = "Form submission"; $subject2 = "Copy of your form submission"; $message = $first_name . " " . $last_name . " wrote the following:" . "\n\n" . $_POST['message']; $message2 = "Here is a copy of your message " . $first_name . "\n\n" . $_POST['message']; $headers = "From:" . $from; $headers2 = "From:" . $to; mail($to,$subject,$message,$headers); mail($from,$subject2,$message2,$headers2); // sends a copy of the message to the sender echo "Mail Sent. Thank you " . $first_name . ", we will contact you shortly."; // You can also use header('Location: thank_you.php'); to redirect to another page. } ?>
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest