- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm midenkinek, azt hiszem kicsit félrement a történet, inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy mi az elvárt dokumentum, amiből normálisan lehetne becslést adni.
Nálunk ugye vannak erre emberek, akik ezt megcsinálják, de mindig feljön nálam egy csomó kérdés, vagy ha nincs szerencsém, akkor nem jön fel, csak mikor már nekiálltam.
Nagyon lebutítva a dolgot, néha azt érzem, hogy kapok egy doksit, amibe benne van, hogy csinálj egy 10*5 centis vasdarabot, és nekem kell becslés közben gondolkodnom rajta, hogy kell rá nyél is, mert kalapálni akarnak, vagy szüghúzó rész stb... Szóval így kvázi irreális az, hogy ledobják a papírt, délutánig mondj rá valami óraszámot, de a leírás meg eléggé részletszegény
Tehát mégegyszer, nem azzal van a gond, hogy csomó minden módosul, vagy van 1-2 plusz kérdésem, csak fura számomra, hogyha van erre dedikált ember, akkor nekem mért kell még órákat töltenem, hogy tisztázzam mit is kell csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest