-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Eskuszom nem ertem, ebben mi a torles+.
Van alapja annak, amit írsz. De ez az elnevezés jutott eszembe. Az előbb ránéztem a számológépemre. Onnan merítettem 1 másik elnevezési módot. A "+" helyett "2nd F". Tehát pl. "Törlés 2nd F". De ha valakinek jobb elnevezés jut eszébe, nekem az is jó. Ez a legkevesebb.
A #16278 hszedben írtad le a lényeget:
>A jo megoldas az, amikor biztositod a usernek az eszkozoket ahhoz, hogy meg tudja csinalni ugyanazt ugy, ahogy O akarja.Pontosan ezt biztosítanák ezek a "második funkciók/értelmezések". Ezek + eszközöket biztosítanának a usernek, hogy meg tudja csinálni, amit akar. Pl. ha szövegfájloknál maradunk, akkor tegyük fel, hogy az egyik fájlból kell bizonyos részeket egy másikba másolni. A sima copy/cut-paste módszerrel állandóan váltogathatsz a 2 file között. Ezzel szemben a másolás+ -al(vagy másolás 2nd F-el) egy alkalommal kell a forrás file-ban matatni, és egyszer a cél file-ban. Csak a soremelésekre kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest