Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor
üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Bár volt aki segített. A permutációk témában pl. 2-en is. Sok kérdésem meg nem is volt azon kívül, mint ez. Sztem inkább arról van szó, hogy lövésük sem volt a megoldáshoz, hiába programozók vannak itt.
Definiáld már légyszives, hogy mikortól hívhatja valaki magát programozónak szerinted. (még mielőtt: én nem hívom magam annak, mégha papírom van is róla)
Korábbi hsz-ed:
Tegnap délelőtt tettem fel ezt a kérdést a fórumban. Még választ sem kaptam rá. Azóta megoldottam ezt is, sőt, az egész feladatot, amit célul tűztem ki magamnak.
Azért egy progos topicban szerintem nem olyan kirívó, hogy egy nap alatt nem érkezik válasz
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Autós topik
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest