- Milyen egeret válasszak?
- Mikor vegyek RTX-et?
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Igazából ide írom, mert általános algoritmus(ok)ról van szó. És keveredik az oktatással is. Az ismétléses permutáció algoritmusát ez alapján csináltam meg. A napokban próbáltam optimalizálni. Míg végül a C# topic-ban joysefke ezt a linket adta meg. Ez egyszerűbb is, és kb 4-5-ször gyorsabb.
Az első könyv egy egyetemi jegyzet. Ebben kevéssé érthető és sokkal lassabb algoritmus van. Egy kicsit merész kijelentést teszek ezzel kapcsolatban. Mégpedig azt, hogy lehet csodálkozni, hogy az egyetemeken a nem gyakorlati(hatékony) dolgokat oktatják. Ezért sztem nem lehet csodálkozni, hogy amikor a nebulók kikerülnek az 'oskolából, akkor gyakorlati tudásuk zéró. Nektek mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?
Egyébként az ismétléses permutációval kapcsolatos teszteket itt meg lehet nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs