- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
BProgrammer
üzenetére
Mondjuk én tuti nem vennék laptopot fejleszteni, ha nem lennék rákényszerítve, hogy hordozzam. Melegszik, kicsi a billzet (ráadásul a legtöbb gépen sz*r is), vagy gyenge a proci vagy ha nem, akkor throttlingol, ráadásul egy 500k-s laptop árán már olyan asztali gépet lehet venni, ami a világból kivisz (nekem az asztali az adatlapomon 250k-ban állt meg, ennyiből nem kapsz normális laptopot se, nem hogy olyat, ami teljesítményben pariban van vele). De ha mindenképpen noti, nekem most a munkahelyi gép egy Elitebook 840 G6 illetve van egy saját ThinkPad T450s-em, a HP-t tudom ajánlani, az újabb Lenovokra sok a panasz
Szerk: #14727: nekem az előző X230-am és a T450s-em is használt volt (laptopra nem akartam sok pénzt kiadni), az X230 megdöglött de az eladó gond nélkül cserélte, emez gyönyörűen működik. Annyi a titka, hogy jó értékelésű eladótól kell venni legalább fél év garival
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest