Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Milyen széket vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
BProgrammer
üzenetére
Mondjuk én tuti nem vennék laptopot fejleszteni, ha nem lennék rákényszerítve, hogy hordozzam. Melegszik, kicsi a billzet (ráadásul a legtöbb gépen sz*r is), vagy gyenge a proci vagy ha nem, akkor throttlingol, ráadásul egy 500k-s laptop árán már olyan asztali gépet lehet venni, ami a világból kivisz (nekem az asztali az adatlapomon 250k-ban állt meg, ennyiből nem kapsz normális laptopot se, nem hogy olyat, ami teljesítményben pariban van vele). De ha mindenképpen noti, nekem most a munkahelyi gép egy Elitebook 840 G6 illetve van egy saját ThinkPad T450s-em, a HP-t tudom ajánlani, az újabb Lenovokra sok a panasz
Szerk: #14727: nekem az előző X230-am és a T450s-em is használt volt (laptopra nem akartam sok pénzt kiadni), az X230 megdöglött de az eladó gond nélkül cserélte, emez gyönyörűen működik. Annyi a titka, hogy jó értékelésű eladótól kell venni legalább fél év garival
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- 200 EZEREL ÁR ALATT !MAGYAR VÁSÁRLÁS ! ÚJ BONTATLAN 3 ÉV GARI MSI KATANA 2K WQHD 240 HZ I7 14650HX
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest