Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
BProgrammer
lelkes újonc
Sziasztok! Notebook vásárlás előtt állok, amit szoftverfejlesztéshez szeretnék használni. Mind egyetemi, mind munkahelyi projekteken is dolgoznék rajta. Szeretném, hogy egyszerre több dolog menjen rajta akadozás nélkül (pl. Visual Studio + böngésző több füllel + skype/discord + egyéb fejlesztést segítő alkalmazások egyszerre, illetve néha akár virtuális gépet is futtatnék). A grafikai tényezőkre kevesebb hangsúlyt fektetnék, mert NEM játszani/játékot fejleszteni szeretnék, se nem akarok videót vágni.
Alapból egy 16GB RAM-ra gondoltam, 512GB SSD-re. Processzorokhoz nem annyira értek, így a userbenchmark oldalon hasonlítgattam össze őket. Ezek alapján ez a gép tetszett meg:
LINKLégyszí írjátok meg, hogy szerintetek a leírtak alapján megfelelő lehet-e a gép a zökkenőmentes fejlesztéshez, illetve, hogy kb. megfelelően lőttem-e be a szükséges paramétereket. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest