Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
BProgrammer
lelkes újonc
Sziasztok! Notebook vásárlás előtt állok, amit szoftverfejlesztéshez szeretnék használni. Mind egyetemi, mind munkahelyi projekteken is dolgoznék rajta. Szeretném, hogy egyszerre több dolog menjen rajta akadozás nélkül (pl. Visual Studio + böngésző több füllel + skype/discord + egyéb fejlesztést segítő alkalmazások egyszerre, illetve néha akár virtuális gépet is futtatnék). A grafikai tényezőkre kevesebb hangsúlyt fektetnék, mert NEM játszani/játékot fejleszteni szeretnék, se nem akarok videót vágni.
Alapból egy 16GB RAM-ra gondoltam, 512GB SSD-re. Processzorokhoz nem annyira értek, így a userbenchmark oldalon hasonlítgattam össze őket. Ezek alapján ez a gép tetszett meg:
LINKLégyszí írjátok meg, hogy szerintetek a leírtak alapján megfelelő lehet-e a gép a zökkenőmentes fejlesztéshez, illetve, hogy kb. megfelelően lőttem-e be a szükséges paramétereket. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest