Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
BProgrammer
üzenetére
Munkához, csakis AMD procis gépet szabad jelenleg választani, abból is az új 4XXX procisokat. 16GB memória kelleni fog, ahogy az 512GB SSD is. Aztán, hogy ezen peremfeltételek mentén pontosan melyik gyártó melyik gépét fogod választani, az szerintem kb. mindegy.
-
válasz
BProgrammer
üzenetére
HP Pavilion bölcsészcicáknak van, mert olyan széééép.
Az igazi programozó minimum Dell Latitude 5xxx vagy 7xxx et használ, ha van elég büdzsé akkor XPSt vagy Lenovo ThinkPadet.
Azok nem törnek szét egy év után, és nem is olvad ki belőlük a forrasztás a gyenge hűtés miatt.MacBookot most hagyjuk. A szoftverrel még nem is lenne nagy baj, de az a billentyűzet az kínzás.
Ha nem fontos a grafika, akkor dedikált videokártya sem kell.
Ami minimum az egy i5 de inkább i7 proci, 16 GB RAM, és legalább 512 GB NVME SSD.
-
Silεncε
őstag
válasz
BProgrammer
üzenetére
Mondjuk én tuti nem vennék laptopot fejleszteni, ha nem lennék rákényszerítve, hogy hordozzam. Melegszik, kicsi a billzet (ráadásul a legtöbb gépen sz*r is), vagy gyenge a proci vagy ha nem, akkor throttlingol, ráadásul egy 500k-s laptop árán már olyan asztali gépet lehet venni, ami a világból kivisz (nekem az asztali az adatlapomon 250k-ban állt meg, ennyiből nem kapsz normális laptopot se, nem hogy olyat, ami teljesítményben pariban van vele). De ha mindenképpen noti, nekem most a munkahelyi gép egy Elitebook 840 G6 illetve van egy saját ThinkPad T450s-em, a HP-t tudom ajánlani, az újabb Lenovokra sok a panasz
Szerk: #14727: nekem az előző X230-am és a T450s-em is használt volt (laptopra nem akartam sok pénzt kiadni), az X230 megdöglött de az eladó gond nélkül cserélte, emez gyönyörűen működik. Annyi a titka, hogy jó értékelésű eladótól kell venni legalább fél év garival
-
válasz
BProgrammer
üzenetére
Topikban fognak tudni segíteni, el fogják mondani ők is, hogy paviliont nem veszünk, de a lényeg:
Programozásra akarod, akkor kritikus fontosságú a jó billentyűzet. Ha használt gép játszik, inkább legyen valami használt üzleti/ws lapos, ennyi pénzért zseniális, minőségben összehasonlíthatatlanul jobb gépeket lehet venni.
A többi paraméter kb stimmel, bár a 16gb ram akár lehet nagyon kevés is. -
Ispy
nagyúr
válasz
BProgrammer
üzenetére
Ez lesz a topikod [link]
Ránézésre az a pavilon elég bili műanyag, a billentyűzete ránézésre is felér egy kínzással. Notebooknál sok minden paraméter fontos, a processzor, ram, ssd a legvégén van a listának.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest