Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx #12818 üzenetére
A programom eddig full zárt rendszerű volt, a szerveren és a végpontokon is a saját szoftvereim futnak. Mindent ellenőrzés alatt tartottam, még a végpontjaim is többlépcsős azonosítás után tudnak felcsatlakozni, beleértve pl. hardveres kulcsokat is. Innentől kezdve az, hogy valaki feldob egy webszervert valahová, nekem már fázós. Nincs annyi tapasztalatom vele, hogy úgy érezzem, mindenre figyeltem, mások helyett is.
De amúgy sem érdemes elmenni abba az irányba, kinek, mely területen, mekkora a cerkája. Én alapvetően hardver-közeli fejlesztésekhez szoktam, hobbiból összedobtam már webservice-t, működött is, de nincs teljes rálátásom. Ez nekem elég ahhoz, hogy lejjebb toljam a listámon, még akkor is, ha értem, hogy én azt tudom korlátozni, hogy mihez férjen hozzá.
Ezen felül tényleg az is ott van, hogy ehhez kellene egy webszerver, ami nálad valószínűleg hegyekben áll, itt viszont biztosan nincs.Egyébként Bambano vagy Emvy megoldása a legészszerűbb. Megnéztem, a Firebird 4 már kínál beépített table replicationt, de ez a verzió még csak test release állapotban van, így aztán kiesik. Külsős programokat természetesen már előtte megnéztem, de azzal az a bajom, hogy külsős...
Bambano és Emvy ötletei jók, és végeredményben azt hozzák, amit az elején írtam: köztes DB. Hogy az most valódi DB vagy CSV, az majd kiderül.
Még azon agyalok, hogy magam megírok egy replikátort, semeddig sem tart, csak utána kell néznem, hogy lehet-e pl. Firebird alól triggerből meghívni egy külső programot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest