Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Tisztában vagyok vele, elég mélyen benne vagyok.
Viszont bármennyire is szomorúan tekintek a jelenlegi egyetemi képzés helyzetére, és látom, hogy hány helyen lehetne még javítani, még így is többre tartom, mint a fent említett párhónapos intenzív képzéseket. Kicsit olyan érzésem van tőlük, mint a "Kigyúrta magát 4 hét! Nézd meg hogy" felirattal operáló guglifordítóval magyarnak álcázott hirdetések. "Programozóvá válsz x hónap alatt!", szól ma a mondás, de a kétségeim ugyanúgy fennálnak ezzel szemben, mint a gyors izomnövekedést ígérő csodareceptekkel szemben.Én a szakkollégiumnak vagyok nagyon hálás, anélkül most sokkal hátrébb lennék. És ezt nem nagyon tudja semmi helyettesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- VGA kibeszélő offtopik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Viszont bármennyire is szomorúan tekintek a jelenlegi egyetemi képzés helyzetére, és látom, hogy hány helyen lehetne még javítani, még így is többre tartom, mint a fent említett párhónapos intenzív képzéseket. Kicsit olyan érzésem van tőlük, mint a "Kigyúrta magát 4 hét! Nézd meg hogy" felirattal operáló guglifordítóval magyarnak álcázott hirdetések. "Programozóvá válsz x hónap alatt!", szól ma a mondás, de a kétségeim ugyanúgy fennálnak ezzel szemben, mint a gyors izomnövekedést ígérő csodareceptekkel szemben.