Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
dabadab
üzenetére
Mert minden hello world-nel bonyolultabb programot OO elvek alapjan kellene irni? Az lenne aztan csak az igazan meses.
En sem azt mondtam, hogy egyik "OO-beutesnek" sincs ertelme, csupan azt, hogy az OOP egeszeben (ha tenyleg szigoruan kovetik), akkor szerintem inkabb hatranyos. Legalabbis en olyan projekten meg nem dolgoztam, ahol ne kellett volna az OO elvekbol adodo akadalyokkal kulon kuzdeni; jo tervezes ide vagy oda.Esetleg filerendszereknel el tudom kepzelni, hogy hasznos, masra inkabb hanyagolom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Windows 11
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest