Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
"Kezdhet-e valaki használható tudással, ellenben tényleges programozói munkatapasztalat nélkül "nem juniorként"?"
Olyan nem létezik, hogy valakinek nem junior tudása van, de nincs tényleges programozói tapasztalata. Programozni ugyanúgy nem lehet elméletben, mint gyereket csinálni.Amúgy a kispx-féle listába én beleírnám az értő olvasást is (nevezhetném "szöveges feladat megoldás"-nak is, döbbenet mennyien véreznek el rajta.
DNReNTi
Elsőre furán hangzik, de ha programozókról van szó, akkor én valahol megértem. Lehet amit akar az annyira nem fontos, viszont ha te benne vagy valamiben, akkor így nem szakít ki belőle, aztán majd ha ráérsz, válaszolsz neki (akár szóban).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest