Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
A te hsz-edet talaltam meg, de lattam mas is irt ilyet.
Itt vagyok 43 evesen, es eszem agaban sincs mast csinalni. A vezetoi feladatok elvbol kizart (mas szakma, mas kepessegeket is igenyel - nemigen van meg nekem szerintem, plusz az a 2-es...), es annyira nem untam meg, hogy nemreg kezdtem online prog.versenyezni (hat ja, ki is logok a mezonybol
).
Azert nem mindenki dolgozik olyan helyen, ahol rendszeres Bambano altal leirt lefolyas
, de teny hogy azert elofordul hogy bele kell huzni. De normalisan mindket iranyu rugalmassaggal azert csalad mellett is belefer (jo hat ehhez nem art ha az ember parja pedagogus...)
En csak azert irtam be, hogy az se erezze magat rosszul, aki nem akar kesobb szakmat valtani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

).
, de teny hogy azert elofordul hogy bele kell huzni. De normalisan mindket iranyu rugalmassaggal azert csalad mellett is belefer (jo hat ehhez nem art ha az ember parja pedagogus...)