Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Halihó!

Nem vagyok itt otthon, szval srry, ha a rossz topikba írtam.

Gondok vannak a gépemmel, konfig a következő:
    Gigabyte MA770-UD3
    AMD Phenom 8450 X3
    2x Kingmax TinyBga 2048 DDR2 1066
    MSI nVidia 9500GT
    Oprendszer Windows XP Professional

A fő probléma:
    A gép napi szinten 2-3szer minden további nélkül kifagy..... játéktelepítés esetén pedig szinte állandóan. A Ghost Recon-on kívül nem is sikerült felraknom semmit: se Gothic 2-3, se Fallout 3, de még kisebb gépigényű cuccosokat sem... Legtöbb esetben még telepítés is gázos, egyszerűen megakad minden a procedúra elején, és onnantól kezdve már csak a Reset gomb nyomkodása segít.
    A korábbi AMD 1700+-os gépem nem csinált ilyet, pedig már szinte őskövület...... :S
    Másodlagos probléma:
    Pár Game esetén olyan dll file-okért könyörög, amiket még a régi gépem sem kért... legújabb nVidia driver és DirectX pediglen telepítve vannak...
    Harmadlagos és egyben legröhejesebb: ha DVD-t akarok írni, elkezdni, azonban ahogy rányitok egy tök alap progit, pl tCommandert, egyből kimerevedik a kép... amennyiben kifagy, sosem kék halál jön, hanem képkimerevedés.

Memtest86 lefuttatva, semmi gondot nem jelzett.
    Arra kérném meg a tisztelt hozzáértő tagokat, ajánljanak nekem tesztprogikat, amikkel a procit, alaplapot, vidkarit tudom tesztelni, mert megesz a méreg.
    Mivel eléggé laikus vagyok, szeretném tudni, hogy, milyen sorrendben és miként ajánlatos lefuttatni ezeket a majdan ajánlott progikat.

a segítséget nagyon köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák