Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LG LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Engem még csak egy olyan 5-6-szor ütött meg az áram, ez amit előző hsz emben írtam, meg a kábeltévé, is megütött rendesen!! Pont egy sarokban van az elosztó, és elcsesztem, mert először kellett volna a tv-ket rádugni, és csak aztán a bemenő jelet, na mindegy én fordítva csináltam, vagy 5-ször megb*****t, és az a sarok, úgy bevágtam a könyökökömet!
Téged tom h. sokszor ütött már meg, meg repkedtél mint supermen, olvastam már egy pár fórumba, ja és az a porszívos dolog mikor volt?? Amúgy meg őszintén sajnálom!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- E-roller topik
- Opel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest