Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
A boiszomnak egy 5v-os fesz-szabályzó ic-vel küldöm a naftát,de sorosan van azért kötve egy 200ohmos ellenállás,meg a bioszomra rátettem egy led-t,hogy lássam,hogy normálisan mükszik.
Azért lettem ledel és nem zener-diódát,mert én olyan pekhes voltan a led-ekkel,hogy,amikor azokra túl nagy feszt kötöttem,akkor azok zárlatosak lettek és nem megszakadtak. Szal inkább menjen zárlat a bioszomra (olyan mint a roppant gyenge elem),minthogy kiüssem 50V-tal.
A fishert azért ajánlom,mert ha nem akarod ultra brutálon járatni,akkor elég gyári értéken hagyni és tök f@szán elmegy. És ráköthetsz 2-től 16ohm-ig mindent. Kibírja. Nekem elhiheted. Már négy volt a kezemben. Most kettő van (a két legangoybb a négy közül) A nagyobbik az kétszer 108W-ot bír és a kisebbik pedig kétszer 87-90W-ot. Ezeket stabilan nyomja 50Hz-en
Én a nagyot 24-ért vettem. Beleöltem kb 5-7k-t,de megérte! Öt éve megvan és nem kímélem. A kisebbik 3 éve van meg,abba 4k-t öltem bele és azt sem kímélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs